Πόποβιτς: «Είναι ύβρις να νομίζουμε πως θα κερδίζουμε έτσι εύκολα»

Πόποβιτς: «Είναι ύβρις να νομίζουμε πως θα κερδίζουμε έτσι εύκολα»

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς αναφέρθηκε στην ήττα της Αμερικής από τη Γαλλία, τονίζοντας πως είναι ύβρις να νομίζουν οι παίκτες του ότι θα κερδίζουν εύκολα τα παιχνίδια.

Η Αμερική ηττήθηκε από τη Γαλλία στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ, δείχνοντας πως έχει πολλά να διορθώσει αν θέλει να φτάσει στο χρυσό μετάλλιο.

Ο προπονητής της ομάδας, Γκρεγκ Πόποβιτς, στις δηλώσεις του τόνισε πως η εν λόγω ήττα δεν προκαλεί έκπληξη, αλλά απογοήτευση και ότι δεν είναι ύβρις να πιστεύουν πως οι νίκες θα έρχονται εύκολα.

Οι δηλώσεις του Γκρεγκ Πόποβιτς:

«Όταν γνωρίζεις την ήττα σ’ ένα παιχνίδι δεν εκπλήσσεσαι αλλά απογοητεύεσαι. Δεν καταλαβαίνω την έννοια της λέξης, «έκπληξη». Υποτίθεται ότι έπρεπε να νικήσουμε με 30 πόντους διαφορά, αλλά αυτό είναι κάτι που δυσαρεστεί τη Γαλλία. Πρόκειται για φοβερή ομάδα».

Έχουν πολλούς ΝΒΑερ, άλλους παίκτες με ποιότητα που παίζουν στην Ευρώπη, ένα εξαιρετικό προπονητικό επιτελείο και παίζουν για πολλά χρόνια μαζί. Είναι λίγο ύβρις να νομίζουμε ότι οι εμείς οι Αμερικανοί θα κυλάμε απλώς την μπάλα και θα κερδίζουμε. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γι’ αυτό, όπως όλοι οι άλλοι. Για αυτά τα 40 λεπτά η Γαλλία έπαιξε καλύτερα από μας.

Το χάσμα σε ταλέντο μειώνεται κάθε μέρα και βγαίνουν όλο και περισσότερο καλοί παίκτες σε όλο τον κόσμο. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η γαλλική ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Ήταν πιο συνεπείς από μας σε άμυνα κι επίθεση. Τα πράγματα είναι τόσο απλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ