Το «ευχαριστώ» της Τίτμους στη Λεντέκι

Το «ευχαριστώ» της Τίτμους στη Λεντέκι

Η Αριάρνε Τίτμους που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. ελεύθερο συνεχάρη τη μεγάλη αντίπαλο της, Κέιτι Λεντέκι.

Η Αριάρνε Τίτμους είχε ήδη… προειδοποιήσει την Κέιτι Λεντέκι, καθώς τη νίκησε πριν δύο χρόνια, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού, ενώ έφτασε στο Τόκιο με την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο.

Ακόμη κι έτσι, πάντως, η Αυστραλή κολυμβήτρια ενθουσιάστηκε με την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στα 400μ. ελεύθερο, όπου μάλιστα σημείωσε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών με 3:56.69. Ακόμη περισσότερο χάρηκε ο προπονητής της, που «συνελήφθη» από τον τηλεοπτικό φακό να χορεύει στις άδειες εξέδρες του «Tokyo Aquatics Centre».

«Δεν το πιστεύω, προσπαθώ να συγκρατήσω τα συναισθήματά μου», δήλωσε περιχαρής η Τίτμους, η οποία είχε μόνο καλά λόγια να πει για τη μεγάλη αντίπαλό της: «Την ευχαριστώ, δεν θα ήμουν εδώ χωρίς εκείνη. Εχει θέσει τον πήχη απίστευτα ψηλά. Της αξίζουν όλα τα εύσημα».

Η Κέιτι Λεντέκι, από την πλευρά της, αν και έχασε τον Ολυμπιακό τίτλο στα 400μ. ελεύθερο, δεν έδειξε ιδιαίτερα στενοχωρημένη. «Είχα μία τρομερή κούρσα. Δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη, ήταν η δεύτερη καλύτερη κούρσα της καριέρας μου.

Πάλεψα με νύχια και με δόντια, αλλά (σ.σ. η Τίτμους) κολύμπησε πολύ καλά», δήλωσε η Αμερικανίδα, η οποία έχει μπροστά της ένα… βουνό, καθώς το μεσημέρι σήμερα θα μετάσχει διαδοχικά στους προκριματικούς των 200μ. και των 1.500μ. ελεύθερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ