Ντόντσιτς: «Ο Τζόκοβιτς είναι μεγαλύτερος σταρ από εμένα»

Ντόντσιτς: «Ο Τζόκοβιτς είναι μεγαλύτερος σταρ από εμένα»

Ο Λούκα Ντόντσιτς είχε όρεξη για πλάκα μετά τους 48 πόντους του και τη νίκη της Σλοβενίας επί της Αργεντινής

Με τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θέλει να καταφέρει κάτι που κανένας άλλος άνδρας τενίστας έχει πετύχει στο παρελθόν. Να πετύχει, δηλαδή το Golden Slam, την κατάκτηση δηλαδή των τεσσάρων major tournaments μέσα σε ένα έτος, συν το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Μέχρι στιγμής, ο Νόλε έχει κατακτήσει μέσα στο 2021 το Αυστραλιανό όπεν, το Roland Garros και το Wimbledon. Εφόσον κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Τόκλιο, θα του απομένει μόνο το US Open για να γράψει ιστορία.

Από την άλλη, ο Ντόντσιτς φιλοδώρησε το καλάθι της Αργεντινής με 48 πόντους και απείχε μόλις επτά από το ρεκόρ του Όσκαρ Σμιντ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οδηγώντας παράλληλα τη Σλοβενία στην πρώτη νίκη της ιστορία της σε Ολυμπιακό τουρνουά. Μάλιστα μετά το παιχνίδι είχε όρεξη για πλάκα, με τις ατάκες του να έχουν ως επίκεντρο τον Σέρβο τενίστα, τονίζοντας ότι είναι ο μεγαλύτερος σταρ του Ολυμπιακού χωριού.

«Ήταν μία πολύ ιδιαίτερη μέρα για τη Σλοβενία. Δε με απασχολούν τα ρεκόρ, το πιο σημαντικό ήταν ότι νίκησε η ομάδα. Μου αρέσει να είμαι ένας από τους σταρ των Ολυμπιακών Αγώνων, νιώθω όμορφα να είμαι μέσα σε αυτούς. Στο Ολυμπιακό χωριό, βγαίνω πολλές φωτογραφίες, αλλά θα μπορούσε να είναι και περισσότερες, νομίζω τις περισσότερες βγαίνει ο Τζόκοβιτς!» ανέφερε ο Ντόντσιτς στις δηλώσεις του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ