Τσιτσιπάς: Αυτός είναι ο αντίπαλός του στους «16»

Τσιτσιπάς: Αυτός είναι ο αντίπαλός του στους «16»

Με τον Ουγκό Ουμπέρ θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους «16» του Ολυμπιακού τουρνουά στο τένις, καθώς ο Γάλλος κέρδισε με 2-1 σετ τον Μίομιρ Κετσμάνοβιτς έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Ο Ουγκό Ουμπέρ θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στους «16» του Ολυμπιακού τουρνουά στο τένις.

Ο 23χρονος Γάλλος κέρδισε, έπειτα από ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, τον Σέρβο Μίομιρ Κετσμάνοβιτς με 2-1 σετ, μετά από 2 ώρες και 25 λεπτά.

Ο Κετσμάνοβιτς πήρε το πρώτο σετ με 6-4, κάνοντας το αποφασιστικό μπρέικ στο έβδομο γκέιμ, αλλά η συνέχεια ανήκε στον Ουμπέρ.

Ο Γάλλος απάντησε στο δεύτερο σετ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο τάι-μπρέικ. Ίδια εικόνα και στο τρίτο, με κανέναν τενίστα να μην μπορεί να σπάσει το σερβίς του αντιπάλου του.

Το παιχνίδι ήταν στην ισορροπία μετά από δέκα γκέιμ (5-5), αλλά το ενδέκατο έκανε την διαφορά για τον Ουμπέρ, καθώς ο Γάλλος έκανε το μπρέικ και κρατώντας το σερβίς στη συνέχεια, πήρε το σετ και την πρόκριση με 2-1.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε πάρει νωρίτερα το εισιτήριο για τους «16», επικρατώντας εύκολα με 2-0 σετ του Φράνσις Τιαφό.

Με τον Ουμπέρ έχουν αναμετρηθεί μία φορά κατά το παρελθόν, με τον Γάλλο να επικρατεί του Τσιτσιπά με 2-1 στο Όπεν του Παρισιού το 2020.

Ο Έλληνας τενίστας βρίσκεται στη τέταρτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης και έχει ρεκόρ 42 νίκες – 11 ήττες το 2021, ενώ ο προσεχής αντίπαλός του είναι στο νούμερο 25 και μετρά 16 νίκες και 14 ήττες στο τρέχων έτος.

Σε περίπτωση πρόκρισης στους «8», ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Σβάρτσμαν ή Κατσάνοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ