«Λύγισε» ο άτυχος Τσιτσιπάς και έμεινε εκτός (2-1)

«Λύγισε» ο άτυχος Τσιτσιπάς και έμεινε εκτός (2-1)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στάθηκε άτυχος, καθώς ένας μικρός τραυματισμός που υπέστη τον έβγαλε εκτός ρυθμού, με αποτέλεσμα ο Ούγκο Ούμπερ να φτάσει στην ολική ανατροπή και να τον αποκλείσει (2-6, 7-6, 5-2).

Μεγάλη ατυχία και άδοξο τέλος για την πορεία του Στέφανου στο Τόκιο! Ο Τσιτσιπάς ενώ είχε πάρει το πρώτο σετ και ήταν σαφώς ανώτερος, τραυματίστηκε, βγήκε εκτός ρυθμού, ηττήθηκε από τον Ούγκο Ούμπερ (2-6, 7-6, 6-2) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο στο μονό ανδρών.

Συγκεκριμένα, ο Στεφ στον τελευταίο πόντο του δεύτερου σετ, είδε το πόδι του να «κολλάει» στο γήπεδο και να πέφτει κάτω, έχοντας έντονους πόνους. Ωστόσο, «έσφιξε» τα δόντια και συνέχισε, αλλά φανερά επηρεασμένος από το εν λόγω γεγονός και έτσι έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρώτο του ολυμπιακό μετάλλιο.

Τώρα, μένει να φανεί αν ο 22χρονος θα μπορέσει να επιστρέψει στο Court 2 για να παίξει μεικτό διπλό με παρτενέρ τη Μαρία Σάκκαρη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ήταν εκπληκτικός στο πρώτο σετ και «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες. Στο δεύτερο σετ ο Γάλλος ανέβασε στροφές και το μετέτρεψε σε ντέρμπι. Ο τραυματισμός όμως που υπέστη ο Στέφανος, έπαιξε κομβικό ρόλο στην ισοφάριση που ήρθε από τον (Νο.28).

Ο Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να πιάσει τα ίδια στάνταρ απόδοσης που μας έχει συνηθίσει στο τρίτο σετ και φανερά επηρεασμένος υπέστη την ήττα και τον αποκλεισμό από τον Ούγκο Ουμπέρ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ