Αγωνίστηκε με σπασμένη μύτη η Mάγκι Στέφενς στο ΗΠΑ – Ουγγαρία

Αγωνίστηκε με σπασμένη μύτη η Mάγκι Στέφενς στο ΗΠΑ – Ουγγαρία

Στην πρώτη ήττα των ΗΠΑ μετά τον τελικό του Πεκίνο το 2008 η αρχηγός της εθνικής της ομαδας, Mάγκι Στέφενς, αγωνίστηκε με σπασμένη μύτη.

Η Ουγγαρία υποχρέωσε τις ΗΠΑ στην πρώτη ήττα τους σε Ολυμπιακό τουρνουά υδατοσφαίρισης γυναικών, μετά τον τελικό του Πεκίνου το 2008. Οι Μαγυάρες έκαναν τη μεγάλη έκπληξη στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου στο Τόκιο, επικρατώντας 10-9 των Αμερικανίδων και μάλιστα με ανατροπή.

Στον αγώνα αυτό η αρχηγός και ένα από τα μεγάλα αστέρια της ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών, Μάγκι Στέφενς, αγωνίστηκε με σπασμένη μύτη και μάλιστα πέτυχε κι ένα γκολ. Η Στέφενς αγωνίστηκε με προστατευτική μάσκα, μετά τον τραυματισμό της την περασμένη εβδομάδα:

«Πονούσα, αλλά ήθελα να βοηθήσω την ομάδα. Κανείς δεν πίστευε πως θ’ αγωνιστώ, αλλά το έκανα για να βοηθήσω τις συμπαίκτριες μου. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε», τόνισε σχετικά η Στέφενς για την γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης των ΗΠΑ, η οποία έχει στόχο την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου χρυσού μεταλλίου σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ