Ο Ντόντσιτς κινδυνεύει με αποβολή από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Ντόντσιτς κινδυνεύει με αποβολή από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Λούκα Ντόντσιτς συμμετείχε σε κορωνοπάρτι που διοργανώθηκε στο Ολυμπιακό Χωριό και κινδυνεύει σοβαρά να αποβληθεί από την διοργάνωση.

Ο Λούκα Ντόντσιτς βλέπει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες να βρίσκεται στον αέρα. Για την ακρίβεια ο Σλοβένος σούπερ σταρ έβαλε ο ίδιος τον εαυτό του σε κίνδυνο, καθώς συμμετείχε σε κορωνοπάρτι που διοργανώθηκε στο Ολυμπιακό Χωριό.

Ο Ντόντσιτς, μαζί με τον συμπαίκτη του στην Εθνική, Ζόραν Ντράγκιτς και άλλους αθλητές της διοργάνωσης επιδόθηκαν σε χρήση αλκοόλ, ναργιλέ, ενώ δεν έλειψε και το πόκερ από το πρόγραμμα.

Η Ισπανίδα μπασκετμπολίστρια, Κριστίνα Ούβινα «πρόδωσε» άθελά της τους συμμετέχοντες στο κορωνοπάρτι, καθώς ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στα social media. Μπορεί στη συνέχεια, και μετά το σάλο που προκλήθηκε, να τις κατέβασε, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει.

Φυσικά, σε προηγούμενες διοργανώσεις κάτι τέτοιο δεν θα αποτελούσε καν είδηση, αλλά στο Τόκιο, με την πανδημία να «θερίζει», τέτοια πάρτι δεν είναι επιτρεπτά.

Η μπάλα είναι πλέον στη πλευρά των διοργανωτών, οι οποίοι δεν πρόκειται να χαριστούν σε όσους συμμετείχαν στο κορωνοπάρτι, θέλοντας να δώσουν το παράδειγμα και σε όσους θελήσουν στο μέλλον να πράξουν κάτι ανάλογο.

Δεν είναι απίθανο λοιπόν, να αποφασιστεί η αποβολή από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στους συμμετέχοντες και να λήξει άδοξα η παρουσία του Ντόντσιτς στη διοργάνωση, αν και το ξεκίνημά του στο μπασκετικό τουρνουά ήταν κάτι περισσότερο από εντυπωσιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ