Οι δηλώσεις Σάκαρη και Τσιτσιπά μετά τον αποκλεισμό τους στο διπλό (Vid)

Οι δηλώσεις Σάκαρη και Τσιτσιπά μετά τον αποκλεισμό τους στο διπλό (Vid)

Μετά τον αποκλεισμό τους από το μεικτό διπλό οι δύο Έλληνες τενίστες παραχώρησαν δηλώσεις και εμφανίστηκαν αρκετά ικανοποιημένοι από την εμπειρία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του μεικτού των Ολυμπιακών Αγώνων γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 σετ από τους Αυστραλούς Μπάρτι και Πιρς. Το παιχνίδι κρίθηκε στο tie break με το δίδυμο της Αυστραλίας να αποδεικνύεται πιο ψύχραιμο και να παίρνουν την πολύτιμη νίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα η Μαρία Σάκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκαν αμφότεροι στην εμπειρία που έζησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ακόμα τόνισαν πως ανυπομονούν για την επόμενη Ολυμπιάδα με  στόχο την διάκριση και την κατάκτηση κάποιου μεταλλίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη:

«Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή εμπειρία. Χαίρομαι που οι επόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι σε τρία και όχι σε τέσσερα χρόνια. Αυτό με κάνει να ανυπομονώ για αυτή τη διοργάνωση. Πιστεύω ότι θα είμαστε δυο καλύτεροι παίκτες και θα τα πάμε ακόμα καλύτερα. Ήταν πικρή η γεύση, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να συνεχίσουμε γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμα»

Με την σειρά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε:

«Είχαμε συνολικά και οι δυο μας πέντε νίκες, οπότε πρέπει να κρατήσουμε τα καλύτερα από αυτούς αγώνες που κάναμε. Είναι σημαντικό, όχι μόνο για μας μόνο αλλά και για το τένις στην Ελλάδα το ότι βρεθήκαμε αυτή την εβδομάδα εδώ. Είχαμε την ευκαιρία να βιώσουμε κάτι πολύ ξεχωριστό. Είμαι χαρούμενος για τις προσπάθειές μας και θέλω να πω ήταν μια σκέτη απόλαυση».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ