Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο γυμναστής του Τσιτσιπά ξεσπάει για τις συνθήκες στο Τόκιο (pics)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο γυμναστής του Τσιτσιπά ξεσπάει για τις συνθήκες στο Τόκιο (pics)

Ο γυμναστής του Στέφανου Τσιτσιπάς, Χρήστος Φιωτάκης, εξαπέλυσε επίθεση κατά των διοργανωτών των Ολυμπιακών Αγώνων.

Την Πέμπτη καταγράφηκε νέο υψηλό κρουσμάτων κορωνοϊού στο Τόκιο, στα 3.865, που είναι ο υψηλότερος αριθμός από την έναρξη της πανδημίας. Οι φετινοί ολυμπιακοί αγώνες στο Τόκιο έχουν ταλαιπωρηθεί απίστευτα από τη πανδημία του. Μεταξύ των νέων κρουσμάτων είναι και τρεις μη Ιάπωνες αθλητές που είναι στο Ολυμπιακό Χωριό.

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που έχουν εκφράσει παράπονα για τις συνθήκες διαβίωσης στο Τόκιο, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ένας Έλληνας, ο Χρήστος Φιωτάκης. Ο γυμναστής του Στέφανου Τσιτσιπά ξέσπασε σήμερα μέσω social media κατά των διοργανωτών, τονίζοντας ότι οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες είναι οι χειρότεροι στην ιστορία.

Ο Φιωτάκης πόσταρε μια σειρά από stories στον λογαριασμό του στο Instagram στα οποία κατακεραύνωσε τη διαμονή στο Ολυμπιακό Χωριό, ενώ αναφέρθηκε στις συνθήκες που επικρατούν σε περίπτωση που τεθεί κάποιος σε καραντίνα, τονίζοντας δεν υπήρχε τροφή παρά μπάρες πρωτεΐνης.

«Η διαμονή είναι άθλια και όχι δίκαιη για όλες τις χώρες. Μέναμε τρία άτομα σε 20 τ.μ. σε κρεβάτια φτιαγμένα από χαρτόνι. Δεν είχαμε καν τηλεόραση για να δούμε τους Αγώνες. Την ίδια ώρα ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο και κάνα δυο χώρες ακόμα είχαν PlayStation και μεγάλα διαμερίσματα με μεγάλα παράθυρα, με ιδιωτικά γυμναστήρια, με ηλεκτρικά ποδήλατα και χώρους για καφέ. Το 90% των υπαλλήλων της διοργάνωσης δεν μιλούσαν αγγλικά», είπε ο Φιωτάκης και πρόσθεσε:

«Τόσο χάος για να τακτοποιηθούν τα πράγματα. Το φαγητό δεν είναι για Ολυμπιονίκες. Το πλυντήριο είναι άθλιο, χάνονται ρούχα, και ξοδεύουμε ώρες στην ουρά για να ξεχωρίσουμε τα ρούχα. Δεν έχουμε είδη πρώτης ανάγκης, όπως σαπούνι για τα χέρια, σαμπουάν, οδοντόκρεμα κτλ. και το κατάστημα στο Χωριό ήταν άχρηστο. Στο γυμναστήριο οι άνθρωποι περπατάνε δίπλα σου και σου σπάνε τα νεύρα να κρατήσει τη μάσκα φορεμένη την ώρα που κάνεις την άσκηση».

Δείτε παρακάτω τις εικόνες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ