Ζβέρεφ: «Ο Τζόκοβιτς δεν μπορεί να τα έχει όλα…»

Ζβέρεφ: «Ο Τζόκοβιτς δεν μπορεί να τα έχει όλα…»

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ μίλησε μετά τη νίκη του επί του Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του μονού ανδρών στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις και τόνισε πως ο «Νόλε» δεν μπορεί να έχει παράπονο.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του, ανέτρεψε τα προγνωστικά στα ημιτελικά του μονού ανδρών στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις, νικώντας το Νο 1 του ταμπλό και της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς, με 2-1 σετ (1-6, 6-3, 6-1) και προκρίθηκε στον τελικό.

Ο Γερμανός τενίστας έχασε εύκολα το πρώτο σετ (6-1), αλλά πήρε το δεύτερο σετ με 6-3 και έφτασε ως τη νίκη, μ’ ένα ανεπανάληπτο τρίτο σετ, όπου ο Τζόκοβιτς πήρε μόλις ένα γκέιμ!

Ο Τζόκοβιτς έχει κατακτήσει ήδη 20 Grand Slams ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ, και σύμφωνα με τον Ζβέρεφ δεν γίνεται να είναι απογοητευμένος:

«Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Νόβακ και λυπάμαι που δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει το χρυσό, αλλά αν το καλοσκεφτεί κανείς δεν πρέπει να έχει παράπονο. Δεν μπορεί να τα έχει όλα. Εχει κερδίσει 20 Grand Slams και …αμέτρητα Masters. Πιστεύω πως είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών, αλλά είμαι χαρούμενος που τον νίκησα και θα διεκδικήσω το χρυσό μετάλλιο», τόνισε σχετικά ο 24χρονος Γερμανός πρωωταθλητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ