Ολυμπιακοί Αγώνες – Χωρίς το «Hellas» και πάλι οι εμφανίσεις των Ελλήνων!

Ολυμπιακοί Αγώνες – Χωρίς το «Hellas» και πάλι οι εμφανίσεις των Ελλήνων!

Η Ελλάδα για δεύτερη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εμφανίζεται στο στίβο χωρίς το… όνομά της αλλά και τα παραδοσιακά χρώματα της

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες χώρες που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για δεύτερη φορά η Ελλάδα εμφανίζεται στο στίβο χωρίς το «Hellas» στη φανέλα της αλλά και χωρις τα παραδοσιακά χρώματα της.

Η Εθνική μας ομάδα είναι μαζί με τη Ρωσία οι μοναδικές χώρες που δε φέρουν το όνομά τους πάνω στη στολή τους.

Η Ρωσία που έχει απαγορευτικό από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για το όνομα και το εθνόσημο, διατηρώντας ωστόσο τα χρώματα της και η Ελλάδα που δεν έχει όνομα δεν έχει το χρώμα (επέλεξε της Κύπρου μάλλον) και έχει μόνο το εθνόσημο. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και το 2016 στο Ρίο.

Η στολή της ομάδας του στίβου δεν είναι 4F, της πολωνικής εταιρείας που ντύνει την Ολυμπιακή ομάδα. Είναι Adidas, λόγω της συμφωνίας που έχει κάνει ο ΣΕΓΑΣ και της ανοχής που δείχνει η ΕΟΕ.

Ωστόσο οι στολές είναι κατά παραγγελία της ομοσπονδίας καθώς αυτή εγκρίνει την εμφάνιση της ομάδας και προφανώς δεν είναι ευθύνη της Adidas το ότι από το 2016 δεν υπάρχει το όνομα της Ελλάδας που παραδοσιακά υπήρχε στο μπροστινό μέρος της στολής μέχρι το 2012.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ