Ολυμπιακοί Αγώνες – Ο ελληνικός απολογισμός της ημέρας (1/8)

Ολυμπιακοί Αγώνες – Ο ελληνικός απολογισμός της ημέρας (1/8)

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ τερμάτισε πέμπτος στον τελικό των 50μ. ελεύθερο της κολύμβησης και έμεινε έξω από το βάθρο των νικητών. Δείτε τι έκαναν οι Έλληνες αθλητές, στην δέκατη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ δεν μπόρεσε να ανέβει στο βάθρο στον τελικό των 50μ. ελεύθερο της κολύμβησης. Ο Έλληνας πρωταθλητής, αν και πέρασε με τον τρίτο καλύτερο χρόνο, έμεινε μακριά από τα μετάλλια.

Ο Γκολομέεβ τερμάτισε πέμπτος με χρόνο 21,72, δώδεκα εκατοστά του δευτερολέπτου πιο αργά από την επίδοσή του στον ημιτελικό.

Στον στίβο, η Σταματία Σκαρβέλη ολοκλήρωσε στην δέκατη θέση του προκριματικού της γκρουπ, τις προσπάθειές της στην σφυροβολία των γυναικών.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έριξε την σφύρα στα 69,01 μέτρα, ενώ το όριο πρόκρισης για τον τελικό είχε τοποθετηθεί στα 73,50μ. Στο σύνολο, η Σκαρβέλη πήρε την 18η θέση.

Η πλειοψηφία των ελληνικών συμμετοχών ήταν στην ιστιοπλοΐα, με την Καραχάλιου να τερματίζει τρίτη στην κούρσα μεταλλίων της κατηγορίας Laser Radial και να παίρνει την ένατη θέση στην γενική κατάταξη.

Το ελληνικό δίδυμο στην κατηγορία 470 των γυναικών, οι Τσουλφά και Σπανάκη ανέβηκαν στην 15η θέση στο σύνολο, μετά την καλή τους παρουσία στην σημερινή ημέρα.

Τέλος, ο Γιάννης Μιτάκης δεν μπόρεσε να μπει στην δεκάδα της κατηγορίας Finn και έμεινε εκτός της διεκδίκησης ενός μεταλλίου, καταλαμβάνοντας την δωδέκατη θέση στο σύνολο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ