Κορακάκη: «Επέστρεψα πολύ χαρούμενη και γεμάτη»

Κορακάκη: «Επέστρεψα πολύ χαρούμενη και γεμάτη»

Η Άννα Κορακάκη κατά την επιστροφή της στην Αθήνα εξέφρασε την ικανοποίηση της για τη συμμετοχή της στα Ολυμπιακά τουρνουά σκοποβολής του Τόκιο.

Την ικανοποίηση της για τη συμμετοχή της στα Ολυμπιακά τουρνουά σκοποβολής του Τόκιο εξέφρασε η Άννα Κορακάκη κατά την επιστροφή της στην Αθήνα.

«Επιστρέφω πάρα πολύ χαρούμενη, γεμάτη. Χαίρομαι που βρήκα εδώ στο αεροδρόμιο κάποιους ανθρώπους να με περιμένουν, είναι άνθρωποι που με στήριξαν από το ξεκίνημά μου.

Τα μέλη του συλλόγου μου, πολύ συγκινητική στιγμή και αυτό που εύχομαι είναι όλα τα παιδιά, γιατί είχαμε πολλές συμμετοχές Ελλήνων αθλητών σε τελικούς, ελπίζω και εκείνοι να έχουν αντίστοιχη υποδοχή, γιατί είναι πάρα πολύ μεγάλη αυτή η προσπάθεια και πραγματικά το ότι δεν ανέβηκαν στο βάθρο, αλλά βρέθηκαν σε αυτές τις θέσεις, κρίνεται σε τόσο πολύ μικρές λεπτομέρειες και τόσο μικρές διαφορές, σε σχέση με τους αντιπάλους, που τους αξίζει η στήριξη», ανέφερε αρχικά.

Τέλος, είπε: «Ελπίζω αυτό να είναι το τέλος της πανδημίας και η αρχή της αγωνιστικής δράσης ξανά για να μπορέσουμε να κάνουμε μια σωστή προετοιμασία, όπως θέλουμε να κάνουμε για το Παρίσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ