Επική ερώτηση Τεντόγλου: «Τι ώρα είναι η απονομή;» (vid)

Επική ερώτηση Τεντόγλου: «Τι ώρα είναι η απονομή;» (vid)

Ο Έλληνας αθλητής μίλησε λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Σε ένα ακόμα ρεσιτάλ ειλικρίνειας, ο Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε πως στάθηκε τυχερός, καθότι ο Κουβανός βρισκόταν σε καλύτερη μέρα, ενώ… ρώτησε τι ώρα θα ανέβει στο βάθρο!

O Έλληνας αθλητής ρωτήθηκε στο τέλος για το πως αισθάνεται που στέφθηκε χρυσός ολυμπιονίκης στα 23 του και τόνισε αφοπλιστικά ότι αυτή τη στιγμή, δεν νιώθει!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα Ολυμπιονίκη στην ΕΡΤ:

«Δεν το περίμενα να κερδίσω, ειδικά έτσι! Ήμουν τυχερός και άτυχος ταυτόχρονα. Δεν ξέρω τι έπαθα στις πρώτες μου προσπάθειες και πήγα απίστευτα χάλια… Οι πρώτες πέντε προσπάθειες μου, ήταν χάλια! Δεν ξέρω τι έπαθα, σα να είχα αγχωθεί λίγο. Στο τέλος, έκανα ακριβώς την ίδια επίδοση με τον Κουβανό, που ήταν καλύτερος από μένα σήμερα. Νίκησα, αλλά νιώθω κάπως τυχερός.

Προσπάθησα να κάνω ένα μικρό αλματάκι στο τέλος. Στις προηγούμενες προσπάθειες μου, μάλλον προσπαθούσα πάρα πολύ, μάλλον σκεφτόμουν λίγο περίεργα και δε μπορούσα να το βρω. Έτρεξα νορμάλ και έκανα ένα αλματάκι από αυτά που έχω συνηθίσει να κάνω και ήμουν τυχερός που ήταν ίδια η επίδοση, με 8.41.

Όσο για το τι θα γίνει στη γενέτειρα του στα Γρεβενά και αν θα μιλήσει με την κοπέλα του: «Δεν ξέρω τι θα γίνει… Εννοείται ότι μίλησα με την κοπέλα μου πριν τον αγώνα. Και τώρα θα μιλήσουμε! Το απόγευμα το παίρνω; Δε νιώθω τίποτα αυτήν τη στιγμή…».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ