Ξέσπασε ο Πομάσκι: «Δεν έχουν δώσει ούτε μια καραμέλα για να γίνει καλύτερος ο Τεντόγλου»

Ξέσπασε ο Πομάσκι: «Δεν έχουν δώσει ούτε μια καραμέλα για να γίνει καλύτερος ο Τεντόγλου»

Ο Γιώργος Πομάσκι είχε μιλήσει πριν μερικούς μήνες για τις κάκιστες συνθήκες προετοιμασίας των Ελλήνων αθλητών, κάνοντας ειδική αναφορά στον Μίλτο Τεντόγλου και τη μηδαμινή βοήθεια από την Πολιτεία.

Ο Γιώργος Πομάσκι είχε αναφερθεί πριν μερικούς μήνες για τις άθλιες συνθήκες της Ολυμπιακής προετοιμασίας. Ο προπονητής του «χρυσού» στο μήκος, Μίλτου Τεντόγλου, είχε μιλήσει τον περασμένο Απρίλιο για όσα βιώνουν οι προπονητές και οι αθλητές στον στίβο, τονίζοντας πως «για να γίνει καλύτερος ο Τεντόγλου δεν έχει πάρει ούτε μια καραμέλα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Δεν μας έχουν δώσει ούτε μια καραμέλα για να γίνει καλύτερος ο Μιλτος. Να’ ναι καλά τα 3 μαγειρεία σας στην Αγορά στην Καλαμάτα όπου πηγαίνουμε και παίρνουμε φαγητό. Είμαστε 5 άτομα και μένουμε σε 5 σημεία σε σπίτια στην Καλαμάτα. Περιμένω τα λεφτά να μου στείλουν για να πληρώσουμε μεθαύριο. Η προετοιμασία τελειώνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πομάσκι.

Μάλιστα είχε υπογράμμισε ότι «όσο πιο ψηλά ανεβαίνει ένας προπονητής τόσο πιο πολύ φτωχαίνει», επισημαίνοντας ότι όσο ήταν τραυματίας ο Τεντόγλου, έψαχνε μόνος του επιδέσμους.

Λίγο καιρό νωρίτερα, στις 9 Μαρτίου, όταν και επέστρεφε από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου ο Μίλτος Τεντόγλου είχε μιλήσει για τις ζόρικες συνθήκες προετοιμασίας του. «Όλα για μας φέτος ήταν πολύ δύσκολα. Όλα ήταν εναντίον μας. Η Πολιτεία ήταν εναντίον μας, τα στάδια, όλοι, άπαντες ήταν απέναντί μας. Ακόμη και τώρα δεν έχουμε κανέναν δίπλα μας κι έτσι έχουμε συνηθίσει. Μόνοι μας είμαστε και κάνουμε ό,τι μπορούμε, μόνο έτσι μπορείς να πας μπροστά την δεδομένη στιγμή, γιατί λυπάμαι που το λέω αλλά αυτή τη στιγμή η Ελλάδα δεν λειτουργεί» σημείωσε ο Έλληνας αθλητής που λίγα 24ωρα νωρίτερα είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην πόλη Τόρουν της Πολωνίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ