Ολυμπιακοί Αγώνες – Θετική στον κορωνοϊό Ελληνίδα αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης

Ολυμπιακοί Αγώνες – Θετική στον κορωνοϊό Ελληνίδα αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες «πολιορκούνται» από τον κορωνοϊό, με Ελληνίδα αθλήτρια να εντοπίζεται θετική λίγο πριν να αγωνιστεί.

Ελληνίδα αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και θα παραμείνει σε ξενοδοχείο καραντίνας. Η συγκεκριμένη είδηση δείχνει ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες εξακολουθούν να «πολιορκούνται» από την πανδημία της Covid-19.

Η επίσημη ενημέρωση

«Θετική στον κορωνοϊό είναι αθλήτρια της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης. Η αθλήτρια θα συνεχίσει τη διαμονή της σε ειδικό ξενοδοχείο καραντίνας εκτός του Ολυμπιακού Χωριού.

Οι υπόλοιπες αθλήτριες της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ τα οποία ήταν αρνητικά αλλά θα παραμείνουν στο Ολυμπιακό Χωριό σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης». 

Η περιπέτεια της Ευαγγελίας Πλατανιώτη

Να σημειώσουμε ότι θετική στον κοροναϊό είχε βρεθεί και η Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία τελικά ταξίδεψε στο Τόκιο. Η πρωταθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης βρέθηκε θετική πριν έξι μέρες, ωστόσο πρόλαβε σε χρόνο ρεκόρ να αναρρώσει και να ταξιδέψει για την ιαπωνική πρωτεύουσα, όπου θα αγωνιστεί τόσο στο ντουέτο όσο και στο ομαδικό.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι θαύμα αυτό που έγινε. Μέσα σε λίγες μέρες πέρασα τον ιό, τον ξεπέρασα, κατάφερα να βρεθώ εδώ, είμαι καλά στην υγεία μου και αγωνίζομαι αύριο. Πέρασα πολύ δύσκολα. Αυτή τη στιγμή νιώθω ήρεμη. Είναι η πρώτη μέρα μετά από καιρό που νιώθω ήρεμη», ανέφερε μιλώντας στη σελίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και συμπλήρωσε:

«Θα ήταν αδικία και κυρίως επειδή πρόσεχα πάρα πολύ. Έχω ακούσει διάφορα, ο καθένας έγραφε το μακρύ και το κοντό του. Ξέρω πολύ καλά πόσο σεβάστηκα τις προσπάθειές μου και πόσο πολύ ήθελα να είμαι εδώ. Χάρη στους ανθρώπους, την οικογένειά μου και την πίστη μου κατάφερα να είμαι εδώ σήμερα».

Όσον αφορά το αν είναι έτοιμη για τους αγώνες, είπε: «Για αυτό είμαι εδώ, επειδή ήθελα πολύ να αγωνιστώ. Δεν υπάρχει άλλος αθλητής στον κόσμο που έχει περάσει πανδημία, έχει κάνει υπερατλαντικό ταξίδι, μετά από μια εβδομάδα off και θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς. Δεν με νοιάζει αυτή τη στιγμή, μου φτάνει που είμαι εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ