Μεξικό – Βραζιλία 0-0 (1-4 πέναλτι)

Μεξικό – Βραζιλία 0-0 (1-4 πέναλτι)

Η Βραζιλία αντιμετώπισε το Μεξικό στον πρώτο ημιτελικό του τουρνουά ποδοσφαίρου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και προκρίθηκε στον τελικό αφού επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι με 4-1.

Ώρα τελικού για την Βραζιλία, η οποία απέκλεισε στα πέναλτι το Μεξικό (0-0 κανονική διάρκεια, 4-1 πέναλτι) και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά ποδοσφαίρου ανδρών, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο πρώτος ημιτελικός ποδοσφαίρου έληξε με ισοπαλία (0-0) και με τον εκπληκτικό τερματοφύλακα Οτσόα να μπλοκάρει πολλές από τις προσπάθειες των Βραζιλιάνων.

Στη διαδικασία των πέναλτι η Βραζιλία έδειξε το πρόσωπό της, με τους Ντάνι Άλβες, Γκάμπριελ Μαρτινέλι, Μπρούνο Γκιμαράες και Ρεϊνιέρ να ευστοχούν από την άσπρη βούλα ενώ, αντίθετα για το Μεξικό, ο Ροντρίγκες ήταν ο μόνος που σκόραρε. Αγκίρε και Βάσκεθ αστόχησαν στα δύο πρώτα πέναλτι, και το όνειρο του τελικού έσβησε για το Μεξικό.

Η Βραζιλία καλείται να υπερασπιστεί την πρωτιά των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο το 2016, καθώς θα αντιμετωπίσει στις 7 Αυγούστου τον νικητή του ζευγαριού Ιαπωνία – Ισπανία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μεξικό (Χαϊμέ Λονθάνο): Οτσόα, Λορόνε, Βάσκεθ, Ανγκούλο (98` Μόρα), Μοντές, Ρόμο, Εσκιβέλ (46` Ροντρίγκεθ), Γκόρντοβα (78` Ανγκούλο), Βέγκα (90`+2` Αλβαράδο), Μαρτίν (98` Αγκίρε), Αντούνα (62` Λάϊνεθ).

Βραζιλία (Αντρέ Ζαρντίνε): Σάντος, Αλβες, Νίνο, Ντιέγκο Κάρλος, Αράνια, Λουϊζ (114` Ενρίκε), Γκιμαράες, Παουλίνιο (67` Μαρτινέλι), Κλαουντίνιο (72` Ρεϊνιέρ), Ριτσάρλισον, Αντονι (91` Μάλκομ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ