Δουβαλίδης: «Θα συνεχίσω ώστε να είμαι και στο Παρίσι»

Δουβαλίδης: «Θα συνεχίσω ώστε να είμαι και στο Παρίσι»

Ο Κώστας Δουβαλίδης έδωσε ραντεβού για το Παρίσι μετά τον αποκλεισμό του από τα 110μ. με εμπόδια, ενώ έδωσε και τα συγχαρητήριά του και στον Μίλτο Τεντόγλου.

Η τέταρτη συμμετοχή του Κώστα Δουβαλίδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες σημαδεύτηκε από την ατυχία του Έλληνα αθλητή, ο οποίος έμεινε εκτός ημιτελικών για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου.

Ο Δουβαλίδης τερμάτισε έβδομος στην τέταρτη προκριματική σειρά με 13,63, ενώ ο 26ος και τελευταίος που πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά έκανε 13,61.

Ο 34χρονος δεν τα βάζει κάτω και ανέφερε στις δηλώσεις του, ότι ο επόμενος στόχος του είναι η συμμετοχή στην Ολυμπιάδα του Παρισιού σε τρία χρόνια από τώρα: «Δεν κατάφερα σήμερα να κάνω αυτό που ήθελα. Ωστόσο δεν το βάζω κάτω, θα συνεχίσω ώστε να είμαι και στο Παρίσι» είπε αρχικά ο Δουβαλίδης.

Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τον Μίλτο Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος: «Είναι φοβερός αθλητής και έχει μπροστά του την ευκαιρία να κάνει μεγάλη καριέρα. Μας έκανε υπερήφανους με την παρουσία του εδώ και του εύχομαι ακόμη περισσότερα πράγματα, το 2024 στο Παρίσι να πάρει ένα ακόμη χρυσό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ