Μυθικός Καραλής, 4ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες! (vids)

Μυθικός Καραλής, 4ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες! (vids)

Άγγιξε το μετάλλιο ο Μανώλης Καραλής, καθώς τερμάτισε 4ος στον τελικό του επί κοντών ανδρών! Τρομερή εμφάνιση από τον 21χρονο αθλητή που ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ στα 5.80 μέτρα!

Πρώτη παρουσία του Καραλή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, άκρως επιτυχημένη! Με σπουδαία εμφάνιση κατετάγη 4ος στον τελικό του επί κοντώ ανδρών και ισοφάρισε μάλιστα το δικό του ατομικό ρεκόρ στα 5.80 μέτρα, ενώ πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ Κ-23!

Έφτασε κοντά σε μετάλλιο αλλά δεν τα κατάφερε. Όπως και να ΄χει, έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να κατακτήσει ένα μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ο Καραλής πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5.55, 5.70 και τα 5.80, ενώ απέτυχε και στις τρεις προσπάθειές του στα 5.87μ. Τεράστια επιτυχία η 4η θέση. Τεράστια επιτυχία το γεγονός ότι ο πρωταθλητής μας ξεπέρασε ιερά τέρατα του παγκοσμίου επί κοντώ όπως ο Ρενό Λαβιλενί και ο Πιότρ Λίσεκ από την Πολωνία!

Μόνο υπερηφάνεια για τον σπουδαίο αθλητή μας!

Το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ κατέκτησε ο Σουηδός Άρμαντ Ντουμπλάντις! Ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ (6.18μ.) είναι μόλις 21 ετών και πρόσθεσε στο βιογραφικό του χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιάδα με επίδοση 6.02μ.! Απλά μυθικός ο Σουηδός! Ασημένιο μετάλλιο για τον Αμερικανό Νίλσεν και χάλκινο για τον Βραζιλιάνο Μπραζ, που είχε κατακτήσει το χρυσό στο Ρίο το 2016.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ