Η Ουγγαρία και πάλι στο δρόμο της Εθνικής ομάδας

Η Ουγγαρία και πάλι στο δρόμο της Εθνικής ομάδας

Η Ουγγαρία αναδείχθηκε νικήτρια στον προημιτελικό με την Σερβία (15-11) και θα βρει ξανά στο δρόμο της σε αυτό το Ολυμπιακό τουρνουά την Ελλάδα, αυτή τη φορά με στόχο την πρόκριση στον τελικό.

Μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού τουρνουά, Ελλάδα και Ουγγαρία θα τα ξαναπούν, αυτή τη φορά στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Εθνική μας ομάδα πήρε νωρίτερα την πρόκριση για την τετράδα, νικώντας εύκολα με 10-4 το Μαυροβούνιο, σε ένα ρεσιτάλ άμυνας που έδωσαν οι διεθνείς πολίστες.

Οι Μαγυάροι από την μεριά τους επικράτησαν με 15-11 της Κροατίας στον τελευταίο προημιτελικό της ημέρας, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο υπερδυνάμεις του παγκόσμιου πόλο.

Η Ουγγαρία ανέβασε ρυθμό από το δεύτερο οχτάλεπτο και μετά, με τους Κροάτες να ξεκινούν καλύτερα και να κλείνουν προηγούμενοι την πρώτη περίοδο (2-3).

Η συνέχεια όμως ανήκε στους Μαγυάρους, οι οποίοι πήραν τα ηνία στο σκορ στο 15ο λεπτό με 6-5 και από τότε δεν τα έχασαν ξανά.

Το προβάδισμα της Ουγγαρίας είχε αυξητικές τάσεις από το τρίτο οχτάλεπτο και μετά, με το τελικό αποτέλεσμα να κλείνει στο 15-11.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μάνχερτς με εφτά γκολ, ενώ για τους Κροάτες βασικός κάτω από την εστία ήταν ο Μάρκο Μπίγιατς, νέος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Η Ελλάδα ήταν η νικήτρια στο μεταξύ τους παιχνίδι στην πρώτη αγωνιστική με 10-9, στέλνοντας από την αρχή το μήνυμα πως πήγε στο Τόκιο για κάτι μεγάλο. Η Ουγγαρία έχει τρομερή παράδοση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς μετράει τρία συνεχόμενα χρυσά μετάλλια (2000, 2004, 2008).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ