Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Καραλής

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Καραλής

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Εμμανουήλ Καραλής και στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν η Σοφία Σακοράφα και ο γραμματέας της Ομοσπονδίας , Γιώργος Γιατρουδάκης.

Ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψε από το Τόκιο όπου κατετάγη τέταρτος στον τελικό του άλματος επί κοντώ μόλις στην πρώτη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο αεροδρόμιο του επιφύλαξαν μια θερμή υποδοχή.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Γιώργος Γιατρουδάκης, τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο.

Μάλιστα, λίγο μετά την άφιξη του στο αεροδρόμιο παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εμμανουήλ Καραλή:

«Ήταν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες. Έγινε πραγματικότητα το όνειρό μου. Πήγα και χάρηκα με την ψυχή μου, έδωσα την καρδιά μου και η αγάπη γι’ αυτό που κάνω με πήγε εκεί που με πήγε και μου έδωσε την 4η θέση. Τελειώνω τη χρονιά ως νέος με 4η θέση και από του χρόνου θα ανήκω στην κατηγορία των αντρών. Ύστερα από την 4η θέση υπάρχουν οι 3 πρώτες. Θέλει σκληρή δουλειά, υπομονή, επιμονή, αλλά πιστεύω όλα θα πάνε καλά»

«Είναι απίστευτο που με περιμένει κόσμος. Στενοχωρήθηκα λίγο καθώς έβλεπα από το παράθυρο του αεροπλάνου μια εικόνα που δεν είχα συνηθίσει, λόγω της φωτιάς. Η αγάπη του κόσμου με έκανε να το ξεχάσω για λίγο. Η σκέψη μου είναι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Να είναι υγιείς, να έχουν υπομονή και εύχομαι όλα να πάνε καλά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ