Σερβία – Ισπανία 10-9 – Οι «πλάβι» με γκολάρα του Φιλίποβιτς στον τελικό!

Σερβία – Ισπανία 10-9 – Οι «πλάβι» με γκολάρα του Φιλίποβιτς στον τελικό!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Φίλιπ Φιλίποβιτς, πέτυχε το γκολ της ζωής του στο τέλος κόντρα στην Ισπανία και οδήγησε τη Σερβία στον τελικό του Ολυμπιακού Τουρνουά όπου την περιμένει η Ελλάδα

Ελλάδα και Σερβία θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Ολυμπιακού Τουρνουά πόλο ανδρών την ερχόμενη Κυριακή (8/8, 10:30). Οι «πλάβι» επικράτησαν 10-9 της Ισπανίας στον δεύτερο ημιτελικό, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Φίλιπ Φιλιπόβιτς, να πετυχαίνει το γκολ της ζωής του στο φινάλε και να δίνει την πρόκριση στη Σερβία!

Σπουδαία ανατροπή από τους Σέρβους στο τελευταίο οκτάλεπτο, οι οποίοι αν και βρέθηκαν να χάνουν με 3 γκολ διαφορά (4-7), κατάφεραν να φέρουν τούμπα στο ματς και να φτάσουν στην επικράτηση.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το 6-8 έγινε 8-8 με τον Μίτροβιτς και ξανά σε 9-9 με τον Μάντιτς, με τον αρχηγό Φιλίποβιτς να πετυχαίνει το γκολ της νίκης 26 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Αυτός είναι ο 3ος τελικός για την Σερβία. Το 2016 κέρδισε την Κροατία στο Ρίο και το 2004 έχασε από την Ουγγαρία στην Αθήνα αλλά τότε ήταν μαζί με το Μαυροβούνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ