Τρομερός Φιλίποβιτς μετά το χρυσό μετάλλιο – «Ολυμπιακέ, έρχομαι…» (vid)

Τρομερός Φιλίποβιτς μετά το χρυσό μετάλλιο – «Ολυμπιακέ, έρχομαι…» (vid)

Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την Σερβία στο πόλο και στις δηλώσεις του έστειλε το μήνυμά του στον Ολυμπιακό ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς κατέκτησε με την Σερβία το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς μετά το Ρίο Ντε Τζανέιρο ακολούθησε η πρώτη θέση και στο Τόκιο.

Ο μεγάλος Σέρβος αστέρας του αθλήματος ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του στο δρόμο προς την κορυφή, με τους Σέρβους να κερδίζουν την Ελλάδα στον τελικό με 13-10.

Ο Φιλίποβιτς θα γίνει κάτοικος Πειραιά από την επόμενη χρονιά, καθώς έχει ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ρίξει τη μία μετά την άλλη, τις μεταγραφικές βόμβες αυτό το καλοκαίρι.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν «τρελάνει» την Ευρώπη με τους παίκτες που έχουν αποκτήσει και ο Φιλίποβιτς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Ο Σέρβος έδειξε την τρέλα του για τον Ολυμπιακό στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά από την απονομή των μεταλλίων και έστειλε το μήνυμα στους Πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι έχουν βάλει πλώρη για την κορυφή της Ευρωπής.

Με δύο λέξεις τα είπε όλα ο Φιλίποβιτς: «Ολυμπιακέ, έρχομαι…»!.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ