Respect – Οι πολίστες δίνουν το μισό πριμ στους πυρόπληκτους (pic)

Respect – Οι πολίστες δίνουν το μισό πριμ στους πυρόπληκτους (pic)

Οι Ελληνες πολίστες αποφάσισαν να δώσουν στους πυρόπληκτους το μισό ποσό από το πριμ των 200.000 ευρώ που τους έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Σε μια πολύ σπουδαία πράξη προχώρησαν οι διεθνείς της εθνικής ομάδας πόλο. Όπως έγινε γνωστό, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της γαλανόλευκης, αποφάσισαν να δώσουν στους πυρόπληκτους το μισό ποσό από το πριμ των 200.000 € που τους έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ελληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους», ανέφερε ο αρχηγός της Εθνικής, Γιάννης Φουντούλης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Μετά το φινάλε του τελικού με την Σερβία, η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε γνωστοποιήσει την απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών.  «Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών που σε αυτές τις σκοτεινές μέρες για τον τόπο μας προσέφερε χαμόγελο και υπερηφάνεια και ανέβασε το φρόνημα του λαού μας ψηλότερα με την τεράστια επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η Οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι είναι υπερήφανοι για τον άθλο της ελληνικής Υδατοσφαίρισης που χαρίζει στην Ελλάδα, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες κορυφές», ανέφερε χαρακτηριστικά η πειραϊκή ΠΑΕ.

Τα συγχαρητήρια του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ