Οργή στο Βέλγιο για σχόλια περί σεξουαλικής ζωής της ομάδας γυναικών (pics & vid)

Οργή στο Βέλγιο για σχόλια περί σεξουαλικής ζωής της ομάδας γυναικών (pics & vid)

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Βελγίου αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το γεγονός όμως ότι δημοσιογράφος σχολίαζε τη σεξουαλική ζωή των κοριτσιών στον αέρα, έχει πάρει αρνητικές διαστάσεις στην χώρα

Σάλος έχει προκαλέσει ο δημοσιογράφος του «Sporza» Έντι Ντεμαρέζ, ο οποίος στον αέρα άρχισε να κάνει σχόλια για την σεξουαλική ζωή μερικών από των κοριτσιών της εθνικής ομάδας του Βελγίου, δίχως να γνωρίζει ότι ακούγεται.

Το γεγονός αυτό πήρε αμέσως τεράστιες διαστάσεις, με τις παίκτριες της ομάδας να εκφράζουν την αγανάκτηση και την αηδία τους για τα όσα ακούστηκαν: «Απαράδεκτα και αηδιαστικά. Είμαι σοκαρισμένη» ανέφερε η Αν Βάουτερς, ενώ η Έμα Μίσερμαν εξήγησε: «Πραγματικά δεν μπορώ να το αποδεκτώ αυτό το πράγμα». Η Χάνε Μέσντανγκ έγραψε στο twitter ότι «Ασέβεια και ντροπή. Είχε πλάκα η επιστροφή μας στο σπίτι» ενώ η Κιμ Μέσντανγκ απλά χρησιμοποίησε το emoji που κάνει… εμετό. Το «Sporza» αμέσως εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδίκασε τα σχόλια του Ντεμαρέζ, ενώ ο ίδιος ο δημοσιογράφος είπε: «Δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω κανέναν άνθρωπο. Θέλω να μεταφέρω την ειλικρινής μου συγνώμη στην εθνική ομάδα του Βελγίου και σε οποιαδήποτε και αν πρόσβαλλα. Πήρα το μάθημά μου και δεν πρόκειται να επαναληφθεί ποτέ στο μέλλον…»

Δείτε την επίμαχη στιγμή:

Τα tweets των διεθνών του Βελγίου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ