Στην Βόρεια Κορέα οι Ολυμπιακοί Αγώνες… μόλις ξεκίνησαν.

Στην Βόρεια Κορέα οι Ολυμπιακοί Αγώνες… μόλις ξεκίνησαν.

Με μια σχετική καθυστέρηση στην Βόρεια Κορέα ξεκίνησαν σήμερα να δείχνουν τηλεοπτικά τους Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν στο Τόκιο.

Μπορεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες να έληξαν εδώ και πέντε ημέρες και να ανήκουν στο παρελθόν, όμως στη Βόρεια Κορέα μόλις άρχισαν.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, η Βόρεια Κορέα δεν είχε κατέβει να αγωνιστεί στους λόγω της πανδημίας και ούτε μετέδωσε τηλεοπτικά τους αγώνες από την έναρξη μέχρι και την λήξη τους στις 8 Αυγούστου. Αυτό έγινε σήμερα για πρώτη φόρα 5 μέρες μετά την λήξη των αγώνων.

Πιο συγκεκριμένα, στο Κεντρικό Κορεατικό δίκτυο πήραν μια πρώτη «γεύση» από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο σήμερα, καθώς μετέδωσαν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα γυναικών μεταξύ Βρετανίας και Χιλής και όχι ολόκληρο αλλά μόνο τα 70 λεπτά παιχνιδιού και μάλιστα ο συγκεκριμένος αγώνας έγινε στις 21 Ιουλίου.

Βέβαια, προς το παρόν παραμένει άγνωστο από που πήρε τα συγκεκριμένα πλάνα η κρατική τηλεόραση της Βόρειας Κορέας, καθώς δεν είχαν πραγματοποιήσει καμία συμφωνία με κανένα διεθνές δίκτυο. Μάλιστα είχαν πάρει προσφορά από το SBS, αλλά και από την Νότια Κορέα, ωστόσο τις είχαν απορρίψει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ