Ο Πούτιν αποδέχτηκε την πρόσκληση της Κίνας να παραστεί στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022

Ο Πούτιν αποδέχτηκε την πρόσκληση της Κίνας να παραστεί στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα παραστεί στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022, καθώς αποδέχτηκε την πρόσκληση της Κίνας.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αποδέχτηκε την πρόσκληση της Κίνας να παραστεί στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου τον Φεβρουάριο του 2022, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ την Πέμπτη.

Οι Ρώσοι αθλητές απαγορεύεται να συμμετέχουν σε σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών Αγώνων, με τη σημαία και τον ύμνο τους μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022. Η χώρα θα αγωνιστεί στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2022 τον Φεβρουάριο, με το όνομα «ROC», που είναι τα αρχικά γράμματα της Ρωσικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Russian Olympic Committee}.

Οι Ρώσοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι επίσης δεν μπορούν να λάβουν Ολυμπιακή διαπίστευση εκτός εάν προσκληθούν από τον αρχηγό του κράτους της διοργανώτριας χώρας των Αγώνων.

Η απαγόρευση αποσκοπεί στην τιμωρία της Μόσχας για την κρατική εμπλοκή στην υπόθεση ντόπινγκ που αποκαλύφθηκε από τον WADA στη χώρα, την απόκρυψη στοιχείων και την μη παροχή βοήθειας για την πάταξη της μάστιγας των αναβολικών από τον αθλητισμό.

Πολλοί Ρώσοι αθλητές έμειναν εκτός από τις δύο τελευταίες διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων και η σημαία της χώρας απαγορεύτηκε στους Χειμερινούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ 2018 (Νότια ΚΟρέα) ως τιμωρία για το ντόπινγκ που κρίθηκε ότι χρηματοδοτήθηκε από το κράτος στους Ολυμπιακούς του Σότσι το 2014.

Στο παρελθόν, η Ρωσία έχει αναγνωρίσει ορισμένες ελλείψεις στην εφαρμογή των πολιτικών κατά του ντόπινγκ, αλλά αρνείται ότι η χώρα έτρεξε ένα πρόγραμμα ντόπινγκ που χρηματοδοτήθηκε από το ίδιο το κράτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ