Ο Τσεν νίκησε τους Ιάπωνες και κατέκτησε το χρυσό

Ο Τσεν νίκησε τους Ιάπωνες και κατέκτησε το χρυσό

Ο Νέϊθαν Τσεν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο, επικρατώντας των τριών Ιαπώνων αντιπάλων του

Το νέο «αστέρι» του καλλιτεχνικού πατινάζ, ο Νέϊθαν Τσεν, επιβεβαίωσε την κυριαρχία του και στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, που διεξάγονται στο Πεκίνο.

Ο 22χρονος Αμερικανός, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, επικρατώντας των τριών Ιαπώνων αντιπάλων του, μεταξύ των οποίων και ο δις Ολυμπιονίκης, Γιουζούρου Χανγιού, ο οποίος κατετάγη στην τέταρτη θέση.

Ο Τσεν, ο οποίος έχει κατακτήσει τρεις φορές το παγκόσμιο πρωτάθλημα, συγκέντρωσε 332,60 βαθμούς, ενώ ακολούθησαν οι Ιάπωνες, Γιούμα Καγκιγιάμα (310,05β) και Σόμα Ούνο (293β).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην προσπάθεια του να κατακτήσει το τρίτο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο στην κορυφαία διοργάνωση, ο Χανγιού απέτυχε να ολοκληρώσει την τετραπλή περιστροφή, που επί της ουσίας απαιτεί 4,5 περιστροφές και μέχρι στιγμής, δεν έχει εκτελεσθεί επιτυχώς σε κάποια διοργάνωση.

Ο Χανγιού, δεν μπόρεσε να διατηρήσει την ισορροπία του και προσγειώθηκε με τα χέρια, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός βάθρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ