Αποθέωση για την Βαλίεβα – Ξέσπασε σε κλάματα η 15χρονη Ρωσίδα αθλήτρια (vid)

Αποθέωση για την Βαλίεβα – Ξέσπασε σε κλάματα η 15χρονη Ρωσίδα αθλήτρια (vid)

Η Καμίλα Βαλίεβα πήρε την πρώτη θέση στο σύντομο ατομικό και αποθεώθηκε από τους θεατές. Ξέσπασε σε κλάματα μετά την εντυπωσιακή της προσπάθεια.

Η Καμίλα Βουλίεβα είναι το πρόσωπο των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται στο Πεκίνο. Όχι μόνο για την εκπληκτική της παρουσία στον πάγο και τις τεράστιες στιγμές που χάρισε σε όλο τον κόσμο, αλλά και για τα όσα ακολούθησαν της εκπληκτικής προσπάθειας της.

Θυμίζουμε πως η 15χρονη Ρωσία πατινέζ, βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία και όλος ο πλανήτης παρακολουθεί έκτοτε τις εξελίξεις γύρω από την συγκεκριμένη υπόθεση.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως το παιδί «θαύμα» της Ρωσίας συνεχίζει την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και τα όσα έγιναν στη νέα της εμφάνιση, φανερώνουν πολλά.

Η Βαλίεβα είχε μια νέα εντυπωσιακή παρουσία στο σύντομο ατομικό, με την κορυφή να έχει το όνομα της 15χρονης πατινέζ από την Ρωσία, καθώς η βαθμολογία που συγκέντρωσε (82,16) ήταν η υψηλότερη.

Ήταν ένα πρόγραμμα που επιβεβαίωσε από την μία το αστείρευτο ταλέντο της 15χρονης αθλήτριας και από την άλλη την αγάπη που έχουν οι φίλαθλοι στο Πεκίνο για την Βαλίεβα.

Μπορεί να υπήρξαν κάποιες ατέλειες στην εκτέλεση του προγράμματος, ωστόσο πρέπει να ληφθούν υπόψιν, η συναισθηματική φόρτιση και η πίεση υπό την οποία αγωνίστηκε η νεαρή αθλήτρια.

Μόνο η λέξη αποθέωση μπορεί να διαμορφώσει ένα ενδεικτικό σκηνικό όσων επικράτησαν, μετά το τέλος του προγράμματος της νεαρής Ρωσίδας πατινέζ.

Ένα standing ovation από πλευράς φιλάθλων, με τον κόσμο να μην σταματά να χειροκροτά την Καμίλα, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο την τιτάνια προσπάθεια που έχει κάνει η νεαρή αθλήτρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ποια ήταν η αντίδραση της Καμίλα; Ένα λυτρωτικό κλάμα, αμέσως μετά το ντεμαράζ χειροκροτημάτων και θερμών σχολίων.

Η Ρωσία αθλήτρια ξέσπασε σε λυγμούς βλέποντας τους φιλάθλους να την χειροκροτούν ασταμάτητα και αυτή η αντίδραση φανερώνει πως πάνω απ’ όλα έχουμε να κάνουμε με ένα παιδί 15 χρονών.

Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνά κανείς και είναι επίσης σημαντικό να επισημανθεί ότι η νομική ομάδα που εκπροσωπεί τη νεαρή αθλήτρια υποστηρίζει, ότι η Καμίλα ήπιε νερό από ποτήρι που είχε χρησιμοποιήσει ο παππούς της και γι’ αυτό ανιχνεύτηκε η απαγορευμένη ουσία τριμεταζιδίνη.

Μέχρι στιγμής πάντως η ΔΟΕ επιμένει στην απόφαση της, να μην προχωρήσει στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Βαλίεβα και αναμένονται οι εξελίξεις.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η 15χρονη Ρωσίδα αθλήτρια είναι το hot πρόσωπο των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου και περιμένει και αυτή να μάθει για την οριστική απόφαση της ΔΟΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ