Μίνι Μουντιάλ γίνονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες – Πιέζουν οι Γάλλοι για τη συμμετοχή Εμπαπέ

Μίνι Μουντιάλ γίνονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες – Πιέζουν οι Γάλλοι για τη συμμετοχή Εμπαπέ

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού αναμένεται να είναι ένα μίνι Μουντιάλ, με αστέρες όπως ο Μέσι και ο Εμπαπέ να διεκδικούν θέση στις εθνικές τους ομάδες.

Εκτός από τον Μέσι που γίνονται προσπάθειες για να αγωνιστεί με την Αργεντινή, για να μπορέσει να διεκδικήσει το δεύτερο χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες και ο Εμπαπέ φαίνεται πως θα δώσει το παρόν.

Ολοένα και περισσότερα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αναμένεται να δώσουν το παρόν στα γήπεδα του Παρισιού το καλοκαίρι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τους διοργανωτές Γάλλους, να προσπαθούν να πείσουν τον Κιλιάν Εμπαπέ να παίξει με την Εθνική ομάδα στη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις για τη μεταγραφή του Παπασταθόπουλου στην Μπέτις (vid)

Στόχος των διοργανωτών είναι να κατεβάσουν μία ομάδα που να πάει όσο πιο ψηλά μπορέσει στο τουρνουά και το μόνο σίγουρο είναι πως με τον Εμπαπέ στη σύνθεσή της η Γαλλία θα έχει πολλές ελπίδες για διάκριση.

Ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας, Φιλίπ Ντιαλό, δήλωσε:

«Επειδή αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες διεξάγονται στη Γαλλία, είναι καθήκον μας να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να έχουμε τους καλύτερους παίκτες.

Αρχίσαμε να το αντιμετωπίζουμε με την υποστήριξη του γαλλικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Οι πρόεδροι των ομάδων θα πειστούν ότι συμμετέχουν σε μια αποστολή γενικού ενδιαφέροντος για να στηρίξουν την εθνική μας ομάδα και να εξασφαλίσουν ότι θα λάβει τουλάχιστον ένα μετάλλιο».

Ο 24χρονος επιθετικός θα αποφασίσει, αν θα παίξει για την Εθνική του ομάδα, μετά την συσσωρευμένη κούραση από τα συνεχή παιχνίδια όλης της σεζόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ