Με προπονητή τον Ανρί και 3 παγκόσμιους πρωταθλητές στην σύνθεσή της η Γαλλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Με προπονητή τον Ανρί και 3 παγκόσμιους πρωταθλητές στην σύνθεσή της η Γαλλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες

H Γαλλία σχεδιάζει να έχει τρεις παγκόσμιους πρωταθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά την αποτυχία στην Ιαπωνία

H Γαλλία σχεδιάζει να έχει τρεις παγκόσμιους πρωταθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες (26 Ιουλίου-11 Αυγούστου), με στόχο την κατάκτηση της κορυφής.

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», η ιδέα που κυριαρχεί είναι να βασιστεί στους Βαράν, Γκριεζμάν και Εμπαπέ, προκειμένου να αναζητήσει το χρυσό μετάλλιο στο ποδόσφαιρο. Αυτή η τριάδα θα κάλυπτε τις θέσεις για παίκτες άνω των 23 ετών.

Διαβάστε επίσης: Stoiximan Super League: Αντίδραση ψάχνουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός, αεράτος ο ΠΑΟΚ, με Τερίμ ο Παναθηναϊκός στη νέα χρονιά

Ο Κιλιάν Μπαπέ, περισσότερο ενθουσιασμένος από όλους επανέλαβε την επιθυμία του να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Αντουάν Γκριεζμάν αποκάλυψε επίσης την επιθυμία του να είναι μέρος της ομάδας, παρά το γεγονός ότι είναι και η χρονιά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ραφαέλ Βαράν.

Πάντως-όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα-τροχοπέδη θα μπορούσε να αποτελέσει η απόφαση των συλλόγων. Παρί Σεν Ζερμέν και Ατλέτικο Μαδρίτης φοβούνται τη συσσώρευση αγώνων.

Η ομάδα της Γαλλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ήταν απογοητευτική: σταμάτησε στη φάση των ομίλων, με ήττες από το Μεξικό (4-1) και την Ιαπωνία (4-0). Κέρδισαν μόνο τη Νότια Αφρική με 4-3.

Οι Ζινιάκ και Τοβέν ήταν οι παίκτες άνω των 23 ετών που κλήθηκαν για τους Αγώνες.

Λόγω της αποτυχίας στην Ιαπωνία, το σχέδιο είναι να βελτιωθούν τα πράγματα μπροστά στους Γάλλους και να κληθούν τα αστέρια για να προσελκύσουν τους οπαδούς. Προπονητής της Γαλλίας είναι ο Τιερί Ανρί, παγκόσμιος πρωταθλητής το 1998.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ