Ετοιμάζουν τη «Redeem Team 2.0» οι ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (pic)

Ετοιμάζουν τη «Redeem Team 2.0» οι ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (pic)

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να παρατάξουν ένα ρόστερ γεμάτο σούπερ σταρ για να φτάσουν στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Το 2006 οι ΗΠΑ είδαν την Ελλάδα να τους πετά εκτός τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στερώντας τους την ευκαιρία για το χρυσό μετάλλιο. Δύο χρόνια μετά, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο οι Αμερικανοί παράταξαν τη διαβόητη «Redeem Team» με παίκτες όπως οι Κόμπι Μπράιαντ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Καρμέλο Άντονι κλπ, φτάνοντας εν τέλει με σχετική άνεση στην πρώτη θέση.

Πέρσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξανά, οι ΗΠΑ δεν μπόρεσαν εκ νέου να βρεθούν στον τελικό και μοιάζει να ξαναζούνε τις ίδιες καταστάσεις. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι οι άνθρωποι της εθνικής ετοιμάζουν μια πανίσχυρη ομάδα που θα… εξιλεωθεί για την περσινή αποτυχία. Μια »Redeem Team 2.0» αν θέλετε.

Όπως αναφέρει λοιπόν ο έγκυρος δημοσιογράφος, οι ΗΠΑ έχουν καταλήξει στους 11 από τους 12 παίκτες που θα μεταβούν στο Παρίσι τον ερχόμενο καλοκαίρι. Κι αυτοί είναι οι: Στεφ Κάρι, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Τζέισον Τέιτουμ, Τζόελ Εμπίντ, Ντέβιν Μπούκερ, Ταϊρίζ Χαλιμπέρτον, Άντονι Έντουαρντς, Τζρου Χόλιντεϊ, Μπαμ Αντεμπάγιο και Άντονι Ντέιβις.

Μάλιστα το φαβορί για τη 12η και τελευταία θέση στο ρόστερ φαίνεται πως είναι ο Καουάι Λέοναρντ! Ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο σταρ των Λος Άντζελες Κλίπερς, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς τα προηγούμενα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ