Κάτια Ζυγούλη : Ξεκίνησε τις διακοπές της και μας δείχνει τι ακριβώς κάνει μέσα στην ημέρα (pics)

Κάτια Ζυγούλη : Ξεκίνησε τις διακοπές της και μας δείχνει τι ακριβώς κάνει μέσα στην ημέρα (pics)

Η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της το πρόγραμμα που ακολουθεί στις διακοπές της δείχνοντάς μας αναλυτικά πώς περνάει την ημέρα της μακριά από την πρωτεύουσα.

Οι διακοπές ξεκίνησαν για την Κάτια Ζυγούλη και τον Σάκη Ρουβά!

Το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε μαζί με τα παιδιά του στο αγαπημένο τους νησί, γεγονός που αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρώην μοντέλο. Οι δυο τους λατρεύουν αυτή την εποχή του χρόνου και έτσι προσπαθούν να ξεκινούν τις διακοπές τους όσο πιο νωρίς γίνεται.

Η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της το πρόγραμμα που ακολουθεί στις διακοπές της δείχνοντάς μας αναλυτικά πώς περνάει την ημέρα της μακριά από την πρωτεύουσα. Μπορεί οι διακοπές να επιτάσσουν ανεμελιά και ξεγνοιασιά, ωστόσο η σύζυγος του Σάκη Ρουβά φροντίζει να μη χαλάει το πρόγραμμά της και να μένει πιστή στις συνήθειές της.

Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι βρίσκεται εκτός Αθηνών η ίδια εξακολουθεί να ξυπνάει πολύ νωρίς το πρωί και να βγαίνει για την καθιερωμένη γυμναστική της, που αυτή την περίοδο είναι το περπάτημα. Στη συνέχεια, η Κάτια Ζυγούλη απολαμβάνει τα αγαπημένα της πιάτα, αφού είναι λάτρης του φαγητού ενώ από το πρόγραμμα δεν λείπουν φυσικά οι βουτιές και οι βραδινές στιγμές χαλάρωσης με ένα ποτήρι κρασί.

Δες φωτογραφίες:

Η Κάτια Ζυγούλη απολαμβάνει τις διακοπές της!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ