Έδωσε 10.000 δωρεάν διαρκείας η Κάντιθ

Έδωσε 10.000 δωρεάν διαρκείας η Κάντιθ

Η Κάντιθ ανέβηκε στη La Liga μετά από 14 χρόνια και ο πρόεδρός της έκανε πράξη την υπόσχεσή του, προχωρώντας σε μια απίστευτη κίνηση.

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, η Κάντιθ επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια του ισπανικού πρωταθλήματος καθώς προβιβάστηκε από την Segunda Division στη La Liga και οι φίλοι της ομάδας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου της Ανδαλουσίας, Μιχαέλ Βιθκαΐνο είχε δώσει μια υπόσχεση στην αρχή της σεζόν λέγοντας πως όσοι φίλοι της Κάντιθ παρακολουθήσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της τη φετινή σεζόν, θα έχουν δωρεάν κάρτα διαρκείας την επόμενη περίοδο.

Οι οπαδοί των «αμαρίγιος» έκαναν το καθήκον τους μέχρι την έλευση της πανδημίας και ο Βιθκαΐνο τήρησε την υπόσχεσή του καθώς θα προσφέρει δωρεάν εισιτήρια διαρκείας σε περίπου 10.000 κατόχους.

Ωστόσο ο ισχυρός άνδρας της ισπανικής ομάδας δεν σταμάτησε εκεί. Ξεκαθάρισε ότι όσοι απουσίασαν σε έναν μόλις αγώνα θα πληρώσουν το 25% της τιμής του εισιτηρίου και όσοι έλειψαν σε δύο αγώνες θα πληρώσουν το εισιτήριο στη μισή τιμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ