Το θερινό ηλιοστάσιο θα επηρεάσει αρνητικά αυτά τα ζώδια

Το θερινό ηλιοστάσιο θα επηρεάσει αρνητικά αυτά τα ζώδια

Συμπίπτει με μια νέα έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο

Είσαι έτοιμη για μια εντελώς νέα εποχή; Το φετινό θερινό ηλιοστάσιο θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου και δίνοντας την τυπική έναρξη του καλοκαιριού για το βόρειο ημισφαίριο με την μεγαλύτερη μέρα του χρόνου -στο νότιο ξεκινάει ο χειμώνας. Είναι μια μέρα γιορτής σε ολόκληρο τον πλανήτη αλλά υπάρχουν τρία ζώδια που δεν θα το ευχαριστηθούν όσα τα άλλα. Φέτος συμπίπτει με μια νέα έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο.

Κριός: βιώνεις μια συναισθηματική φόρτιση

Πάρε μια βαθιά ανάσα. Με τον κυβερνήτη σου Άρη να είναι δίπλα στον Πλούτωνα, μπορεί να νιώσεις ότι χρειάζεσαι να υποχωρήσεις και να βρεις καταφύγιο στην απομόνωση, κάτι που είναι απόλυτα κατανοητό. Αυτός ο συνδυασμός ενεργειών μπορεί να φέρει ανησυχία και άγχος για αυτό είναι σημαντικό να μείνεις κεντραρισμένη σε αυτή τη φάση. Ο Ήλιος θα σε εμπνεύσει να στραφείς προς τον εσωτερικό σου κόσμο και να βάλεις προτεραιότητά σου την άνεσή σου. Μην αποθαρρύνεσαι αν δε νιώθεις ο εαυτός σου. Η νέα έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο θα είναι και μια καλή ευκαιρία να κάνεις επανεκκίνηση.

Λέων: κλείνεσαι στον εαυτό σου παραπάνω από το συνηθισμένο

Βλέπεις την ηλιαχτίδα σε μια συννεφιασμένη μέρα. Ενώ το θερινό ηλιοστάσιο έχει σχέση με τον Ήλιο σηματοδοτεί επίσης και την έναρξη της εποχής του Καρκίνου που ενεργοποιεί τον 12ο οίκο σου ο οποίος σχετίζεται με το κλείσιμο υποθέσεων, τα όνειρα και το κάρμα. Όλα αυτά έχουν να κάνουν περισσότερο με το υποσυνείδητο αλλά υπάρχει χρόνος για όλα. Αν νιώθεις ότι θέλεις να πάρεις έναν υπνάκο ή να κάνεις yoga για διαλογισμό, τώρα είναι η στιγμή. Άσε ότι δεν σου κάνε πια και άλλαξε το δέρμα σου πριν έρθει η εποχή των γενεθλίων σου. Ο Άρης και ο Πλούτωνας θα φέρουν στην επιφάνεια καταπιεσμένους φόβους αλλά μην μη διστάσεις να τους αντιμετωπίσεις μια για πάντα.

Τοξότης: είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις σκληρές αλήθειες

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να αξιολογήσεις πριν ξεκινήσεις και πάλι. Το θερινό ηλιοστάσιο φέρνει νέα ξεκινήματα και ίσως επηρεάσουν όλες τις δεσμεύσεις σου, μία μία ξεχωριστά. Το κομμάτι των σχέσεων θα ειναι αυτό που θα σε απασχολήσει περισσότερο αυτή την εποχή. Ο Άρης και ο Πλούτωνας θα ταράξουν τον 4ο οίκο σου που έχει να κάνει με την οικογένεια, το σπίτι και τις βάσεις σου. ΑΝ νιώθεις περισσότερο συναισθηματική από ποτέ, μην αποθαρρύνεσαι. Είναι μια ευκαιρία να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου και την συναισθηματική σου πραγματικότητα. Εξελίσσεσαι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ