Μπιέλσα : «Η ικανότητα των παικτών έκανε τη διαφορά»

Μπιέλσα : «Η ικανότητα των παικτών έκανε τη διαφορά»

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα μετέφερε όλους τους επαίνους στους παίκτες της Λιντς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Championship και την επιστροφή στην Premier League.

Η Λιντς εξασφάλισε την άνοδό της την Παρασκευή μετά την ήττα της (δεύτερης) Γουέστ Μπρόμιτς στο Χάντερσφιλντ, πριν επιβεβαιωθεί ως πρωταθλήτρια με την ήττα της Μπρέντφορντ από τη Στόουκ.

«Δουλεύω στο ποδόσφαιρο για 30 χρόνια και ένας τίτλος δεν αλλάζει πολύ, το ποσοστό των τροπαίων που έχω», δήλωσε ο Μπίελσα, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη της Λιντς το 2018 μετά από διαστήματα χωρίς τρόπαιο με τη Μαρσέιγ, την Λάτσιο και τη Λιλ.

«Αυτό που με κάνει ευτυχισμένο είναι το γεγονός ότι έκανα αυτό το έργο με αυτήν την ομάδα παικτών για δύο χρόνια. Έχω αναγνωριστεί στο Λιντς γι αυτή τη δουλειά, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι περισσότερο από την ικανότητα της δικής μου δουλειάς αυτό που κάνει τη διαφορά στην άνοδο ήταν η ικανότητα των παικτών μας.»

Το συμβόλαιο του Αργεντινού πρόκειται να λήξει στο τέλος της σεζόν και ο Αργεντινός παρέμεινε σφιχτός για το μέλλον του. «Δεν θέλω να εστιάσω εκεί την προσοχή μου. Δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε γι ‘αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ