Υπέγραψε στην Μπενφίκα ο αδερφός του Φέλιξ

Υπέγραψε στην Μπενφίκα ο αδερφός του Φέλιξ

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Μπενφίκα υπέγραψε ο μικρός αδερφός του Ζοάο Φέλιξ, Χούγκο.

Παράδοση στην Μπενφίκα φαίνεται να φτιάχνει η οικογένεια, Φέλιξ. Μετά το πέρασμα του μεγάλου γιου της οικογένειας, Ζοάο, ο μικρός Χούγκο, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «αετούς».

Σε ηλικία 16 ετών ο Χούγκο Φέλιξ, γίνεται ο δεύτερος της οικογένειας που θα ξεκινήσει την επαγγελματική του πορεία από την ομάδα της Λισαβόνας. Ο 16χρονος βρίσκεται στην Μπενφίκα από τα 13 του χρόνια. Ο μεγάλος του αδερφός έχει δηλώσει πως πρόκειται για μοναδική περίπτωση ταλέντου, προτρέποντας τον να υπακούσει σε συμβουλές και να δουλέψει σκληρά.«Εάν ακούσει και δουλέψει θα γίνει μεγάλος παίκτης και το εννοώ. Διαθέτει μεγάλο ταλέντο και έχει καλύτερη τεχνική κατάρτιση από εμένα. Κάνει πράγματα που εγώ στην ηλικία του δεν μπορούσα» ανέφερε ο Ζοάο Φέλιξ για τον μικρό του αδερφό.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε δαπανήσει το περασμένο καλοκαίρι 126 εκατομμύρια ευρώ για να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Φέλιξ. Τη φετινή σεζόν ο 20χρονος έχει πραγματοποιήσει 35 συμμετοχές με τους «ροχιμπλάνκος» έχοντας 8 γκολ και 3 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ