Προς διακοπή δανεισμού του Ροντρίγκες η Φενέρμπαχτσε

Προς διακοπή δανεισμού του Ροντρίγκες η Φενέρμπαχτσε

Ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στην Φενέρμπαχτσε και ο σύλλογος είναι κοντά στην διακοπή του δανεισμού του.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες συμφώνησε με την Φενέρμπαχτσε το περασμένο καλοκαίρι και επέστρεψε στην Τουρκία, όπου είχε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Γαλατασαράι. Ωστόσο, ένα χρόνο μετά, ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ δεν έχει εντυπωσιάσει και όλα δείχνουν ότι ο δανεισμός του από την Αλ Ιτιχάντ, θα διακοπεί.

Συγκεκριμένα, ο εξτρεμ από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει πραγματοποιήσει 28 συμμετοχές με απολογισμό τρία τέρματα και οκτώ ασίστ. Ακόμα, οι εμφανίσεις του δεν θύμιζαν σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που απολάμβαναν οι φίλοι της Γαλατά. Ο δανεισμός του είναι διετές και με την διακοπή του, η Φενέρ θα γλυτώσει δύο εκ. ευρώ από το συμβόλαιο του.

Στην Ελλάδα, φόρεσε τα χρώματα του ΠΑΟΚ, όπου σε 58 συμμετοχές, βρήκε 13 φορές δίχτυα και μοίρασε 14 ασίστ, με αποτέλεσμα να μπει στα ραντάρ της Γαλατασαράι. Στην γειτονική χώρα, έκανε τα καλύτερα νούμερα της καριέρας του, έως τώρα, καθώς είχε 16 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 78 αγώνες ενώ κατέκτησε και ένα πρωτάθλημα Τουρκίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ