Ίσλα : «Έχω μιλήσει μόνο με την Μπόκα Τζούνιορς»

Ίσλα : «Έχω μιλήσει μόνο με την Μπόκα Τζούνιορς»

Ο Μαουρίτσιο Ίσλα μίλησε για τη συνέχεια της καριέρας του μετά την αποχώρησή του από την Φενέρμπαχτσε, εξηγώντας ότι η μόνη επαφή που έχει κάνει, είναι με την Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Μαουρίτσιο Ίσλα διέψευσε πως έχει ξεκινήσει επαφές με τη Ρεάλ Μπέτις, τονίζοντας ότι μέχρι τώρα έχει μιλήυσει μόνο με την Μπόκα Τζούνιορς.

Ο 32χρονος δεξιός μπακ, που έχει απασχολήσει εδώ και μέρες τον Παναθηναϊκό, παραμένει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τη Φενέρμπαχτσε, και αρκετές ομάδες βρίσκονται στο «κυνήγι» της απόκτησής του.

Για τον Χιλιανό έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι Μπόκα Τζούνιορς, Ρεάλ Μπέτις, Σεβίλλη και Βαλένθια. Ωστόσο, ο ίδιος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του και ξεκαθάρισε ότι η μόνη επαφή που έχει κάνει μέχρι στιγμής είναι με την Μπόκα Τζούνιορς.

«Η μόνη συζήτηση που είχα ήταν με την Μπόκα και τον Ρομάν Ρικέλμε. Με θέλουν. Το θέμα δεν είναι μόνο τα χρήματα, υπάρχει και η πανδημία. Έχω την οικογένεια μου, μια μικρή κόρη. Η σύζυγος μου έκανε ταξίδι 30 ωρών για να φτάσει στην Τουρκία και η κόρη μου ταλαιπωρήθηκε γιατί δεν μπορούσε να βγάλει την μάσκα.

Αγωνίζομαι στην Ευρώπη για 13 χρόνια και πρέπει να είσαι έτοιμος οπουδήποτε και εάν δουλέψεις. Εάν πάω στην Μπόκα θα είμαι 100%. Δεν θα πάω για πέντε μήνες και μετά θα επιστρέψω στην Ευρώπη. Η Μπόκα είναι στο ίδιο επίπεδο με τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους. Πρόκειται για σπουδαία ομάδα και πρέπει να το σκεφτώ. Δεν έχω παίξει ποτέ ωστόσο σε επαγγελματικό επίπεδο στη Λατινική Αμερική».

Σχετικά με τα σενάρια που τον θέλουν να συνεργάζεται με τον συμπατριώτη του, Μανουέλ Πελεγκρίνι, δήλωσε: «Θα ήταν μια ωραία ευκαιρία εάν συζητούσα με τον Πελεγκρίνι και μου έλεγε πως με ήθελε στην Μπέτις. Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο και θα ήταν ωραίο να παίξω εκεί. Βρίσκομαι πολλά χρόνια στην Ευρώπη και δεν είμαι πλέον 25 ετών».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην περίπτωση της Βαλένθια: «Για την Βαλένθια δεν ξέρω κάτι. Έχω μιλήσει με τον εκπρόσωπο μου για το πως είναι τα πράγματα. Θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Το πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί και απομένει το Champions League. Όλοι έχουν πάει διακοπές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ