ΠΑΟΚ: Η Τραμπζονσπόρ, η Μπεσίκτας και το CAS

ΠΑΟΚ: Η Τραμπζονσπόρ, η Μπεσίκτας και το CAS

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου επιθυμούν διακαώς την δικαίωση της ομάδας της Τραπεζούντας στο CAS για την υπόθεση του Financial Fair Play, για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να βρεθεί από το… παράθυρο στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στον ΠΑΟΚ είχαν στραμμένη την προσοχή στην τελευταία αγωνιστική του τούρκικου πρωταθλήματος. Ο λόγος;
Ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων που θα έφερνε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στους ισχυρούς της κλήρωσης για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ αυτή δεν ήρθε, καθώς η Σίβασπορ ηττήθηκε από την Γκοζτέπε με 3-1 ενώ η Μπεσίκτας πέρασε από την έδρα της Γκεντσλερμπιρλιγκί με 3-0, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο την ανατροπή, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση της βαθμολογίας με 62 βαθμούς.
Έτσι κέρδισε το… εισιτήριο για την τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League αφού η Τραμπζονσπόρ, έχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για παράβαση του Financial Fair Play.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο ΠΑΟΚ στην κλήρωση της 10ης Αυγούστου θα είναι στους ανίσχυρους αν και εκκρεμεί η έφεση της Τραμπζονσπόρ στο CAS.
Εάν δικαιωθεί τότε η ομάδα της Τραπεζούντας πάρει τη θέση της Μπεσίκτας και ο ΠΑΟΚ θα πάει στους ισχυρούς. Η απόφαση του CAS να αναμένεται μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Σε περίπτωση που η Μπεσίκτας βγει… νικήτρια από αυτήν την υπόθεση τότε οι Θεσσαλονικείς θα έχουν ως πιθανούς αντιπάλους την Μπεσίκτας (Τουρκία), την Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) ή την Ραπίντ Βιένης (Αυστρία) στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ