5 tips για να τη βγάζεις καθαρός στη δουλειά

5 tips για να τη βγάζεις καθαρός στη δουλειά

Κυριολεκτούμε.

Οι ώρες γραφείου είναι πολλές, το άγχος σε «τηγανίζει» και κάπου εκεί ορμάει ο ιδρώτας και η δυσοσμία -ακόμα και τώρα που το κάνει το κρυάκι του.

Και το χειρότερο; Η σωτηρία (a.k.a. ντους) είναι μακριά. Τι να κάνουμε όμως, δεν δικαιολογείσαι να μυρίζεις σαν ασβός μετά από πέντε μόλις ώρες εργασίας. Πρέπει να είσαι τίμιος, να μπορείς να δίνεις και να σηκώνεις το χέρι χωρίς να φοβάσαι ή να καρφωθείς.

Δεν θα μείνεις με σταυρωμένα χέρια, σωστά; Εδώ, λοιπόν, σου έχουμε 5 απλά πραγματάκια που μπορείς να κάνεις για να σώσεις τον εαυτό σου και την αξιοπρέπειά σου.

Πάμε να τα δούμε στο παρακάτω άλμπουμ:

Υγρά Μαντηλάκια: Ξεκινάμε από τα βασικά. Θες κάτι να σε δροσίσει. Δεν ελπίζεις να αδειάσει η θέση κάτω από το air condition ή τον ανεμιστήρα. Έχεις μαζί σου υγρά μαντηλάκια για να σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στη φρεσκάδα. Δώσε έμφαση στα σημεία… κρούσης – χαμηλά στην πλάτη, μασχάλες και όπου αλλού μαζεύεις ιδρώτα- και η λίγδα πάει… περίπατο. Η πλέον must επιλογή της συγκεκριμένης κατηγορίας είναι τα υποαλλεργικά μαντηλάκια. Κι αυτό διότι κατά κύριο λόγο διαθέτει αγγούρι, αλόη και βιταμίνη Ε που με τις θρεπτικές ουσίες σε δροσίζουν όπως θα ένιωθες κάτω από τη ντουσιέρα.

Ταλκ: Προφανώς και το να ντυθείς πιο ελαφρά –βερμούδα και αμάνικο- προκειμένου να μην ιδρώσεις θα σε ρίξουν δέκα επίπεδα στα μάτια των συναδέλφων σου (πέρα από την πνευμονία που θα σου κλείσει το μάτι), οπότε είναι καιρός να επιστρατεύσεις ένα item από τα βρεφικά σου χρόνια. Όχι το πάμπερ – κοντά έπεσες – αλλά το ταλκ. Δεν είναι να γελάς, βάλε λίγο στα… επίμαχα σημεία (πατούσες, εκεί που συνδέονται όρχεις και μπούτια αλλά και χαμηλά στη μέση) λίγο πριν φύγεις από το σπίτι και καθάρισες. Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι, δεν είναι κάτι που φαίνεται και στην τελική δεν κάνεις κάνα έγλημα.

Ξηρό Σαμπουάν: Εντάξει, τα έτσουξες χτες, σήμερα σηκώθηκες τελευταία στιγμή και το μαλλί από τη λαδίλα είναι για τα World’s Funniest. Δεν είναι λύση η κουκούλα ή ο σκούφος. Αν για τον Α-Β λόγο δεν έχεις λουστεί ή έχεις ιδρώσει, το μεγάλο «όπλο» που λέγεται ξηρό σαμπουάν θα δώσει τέλος στο μαρτύριο της bad hair day. Πριν αρχίσεις να αναρωτιέσαι «ξηρό σαμπουάν; Υπάρχει τέτοιο πράγμα;» απλά θα σου πούμε πως είναι ένα σπρέι που έχει ένα σωρό πλεονεκτήματα. Αυτό που πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι ότι με ένα μόνο «βσσστ» έχεις φρέσκο μαλλί από εκεί που δεν το περιμένεις. Δεν μιλάω μόνο για την υφή, αλλά και για τη μυρωδιά που είναι πάντα ευχάριστη.

 

Αποσμητικό: Ακόμα και τα… μάρμαρα το γνωρίζουν. Το κάνεις όμως ποτέ; Να σε δούμε όταν θα έχεις meeting που η μασχάλη θα μπάζει… καταρράκτες και θα σκέφτεσαι «να’ χα ένα αποσμητικό τώρα». Κάν’ τη χάρη στον εαυτό σου και πάρ’ το αποσμητικό στη δουλειά. Δεν πιάνει πολύ χώρο και όταν (και αν) το χρησιμοποιήσεις θα νιώθεις άλλος άνθρωπος.

 

Κολόνια: Και αφού ακολούθησες όλα –ή έστω μερικά από – τα παραπάνω, ολοκλήρωσε το φρεσκάρισμα με το άρωμα που γουστάρεις. Με τα tips που σου δώσαμε αποκτάς φρεσκάδα, με την κολόνια ωστόσο έχεις άλλο «αέρα». Ακριβή μεν αλλά εφόσον την έχεις χρησιμοποίησε τη και στις κρίσιμες στιγμές. Ποτέ όμως χωρίς να κάνεις τα παραπάνω που είπαμε. Χαμένη θα πάει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ