Η Τσιμτσιλή με μπικίνι και χωρίς φίλτρα–Δες το κορμί της μετά από τρεις γέννες

Η Τσιμτσιλή με μπικίνι και χωρίς φίλτρα–Δες το κορμί της μετά από τρεις γέννες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσιεύει φωτογραφίες της με μπικίνι χωρίς ρετούς και φίλτρα και εμείς υποκλινόμαστε γιατί το κορμί της είναι αψεγάδιαστο μετά από τρεις γέννες!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά της Πάρου με τον άντρα της ζωής της, Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους, την Νάγια, την Μαίρη και τον Γιάννη.

Η παρουσιάστρια του Happy Day μπορεί να ξεκουράζεται όμως δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες της από το νησί και μας δείχνει καθημερινά πώς περνά με την οικογένειά της αλλά και με φίλους που είναι στο νησί.

Βέβαια, οι φωτογραφίες που μας εντυπωσίασαν είναι εκείνες που είναι αρετουσάριστες και φορά το μαγιό της! Η παρουσιάστρια έχει ένα καλλίγραμμο κορμί παρά τις τρεις γέννες.

Η Σταματίνα ακολουθεί μία σωστή διατροφή και σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Από τα 18 μου άρχισα να προσέχω τι τρώω και να γυμνάζομαι. Μου αρέσει να είμαι λεπτή. Αποφεύγω τα τηγανητά και τα πολύ βαριά φαγητά το βράδυ, ενώ δυο φορές την εβδομάδα καλομαθαίνω τον εαυτό μου με ένα γλυκό. Γενικότερα πίνω αρκετό νερό και κινούμαι πολύ».

Δείτε τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μπικίνι και θα εντυπωσιαστείτε και εσείς!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ