Μενεγάκη : Ποζάρει με φούξια μπικίνι από τα Άχλα – H πιο εντυπωσιακή φώτο ever

Μενεγάκη : Ποζάρει με φούξια μπικίνι από τα Άχλα – H πιο εντυπωσιακή φώτο ever

H Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στα Άχλα της Άνδρου και απολαμβάνει το μπάνιο της!

Η παρουσιάστρια έκανε ένα διάλειμμα από τις διακοπές της στον επίγειο παράδεισό της λόγω των γυρισμάτων της νέας της καμπάνιας για εταιρεία καλλυντικών που είχε στην Αθήνα και τώρα είναι ξανά με την οικογένειά της στην Άνδρο.

Η Ελένη Μενεγάκη περνά ένα διαφορετικό καλοκαίρι και δεν σταματά να ποστάρει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στο νησί. Όταν μάλιστα δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό τα σχόλια είναι αμέτρητα και τα like δεν σταματούν!

Η Ελένη Μενεβάκημπορεί να μεγαλώνει, να έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά όμως έχει τέλειες αναλογίες και τολμά και ποζάρει με μαγιό και χωρίς φυσικά καμία επεξεργασία δημοσιεύει τη μία φωτογραφία μετά την άλλη και είναι όλες μοναδικές!

Η Ελένη Μενεγάκη αυτή τη φορά ποζάρει με φούξια μικροσκοπικό μπικίνι και πάθαμε πλάκα. Πόσταρε την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία της με μπικίνι και κολλήσαμε!

Μάλιστα σχολίασε στην λεζάντα των φωτογραφιών: «Καμία φορά γκρινιάζω για τους αέρηδες του Αιγαίου που μας ζαλίζουν το κεφάλι , αλλά κάτι μέρες σαν κι αυτές παρακαλάω να φυσήξει λίγο να δροσιστούμε!!!»

Δείτε τις νέες φωτογραφίες της με μπικίνι!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ