Και όμως σε αυτά τα βίντεο η Έλενα Παπαρίζου είναι 17 ετών

Και όμως σε αυτά τα βίντεο η Έλενα Παπαρίζου είναι 17 ετών

Απίστευτο και όμως αληθινό

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μία από τις πιο όμορφες και γοητευτικές γυναίκες της ελληνικής showbiz, και όχι αυτό δεν είναι μια διαπίστωση που κάναμε τώρα. Από τότε που τη γνωρίσαμε –οκ ήμασταν κάπως μικρές τότε- εντυπωσιαστήκαμε από την ομορφιά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου της και φυσικά από το Number One και έπειτα έγινε το είδωλο μας, η αγαπημένη μας τραγουδίστρια.

Τις προάλλες που χαζεύαμε στο YouTube ακούγοντας μουσική πέσαμε επάνω σε δύο πολύ παλιά video clips από το 1999. Πριν από 21 χρόνια δηλαδή. Τα video clips αυτά ήταν το Opa Opa και το Δυνατά, με τα οποία μας συστήθηκαν στο καλλιτεχνικό μουσικό στερέωμα οι Antique προτού τους δούμε για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision με το «Die for you». Kαι θέλουμε λίγο την προσοχή σου τώρα γιατί αυτό που θα σου πούμε μπορεί και να σε σοκάρει.

Σε αυτά τα video clips τα οποία θα σου τα αφήσουμε κι εδώ να τα δεις η Έλενα Παπαρίζου, όσο περίεργο ή αδύνατο και να σου φαίνεται είναι μόλις 17 ετών. Όχι δεν σου κάνουμε πλάκα. Είναι πράγματι 17 ετών και είναι μια καλλονή. Τι να πρωτοσχολιάσεις; Το απίστευτο κορμί της; Τα φανταστικά μαύρα μακριά μαλλιά της ή το αψεγάδιαστο πρόσωπό της;

Από όπου και να θες να πιαστείς, το σίγουρο είναι μόνο ένα. Η Έλενα Παπαρίζου από τα 17 της ακόμη ήταν –και είναι- μια κούκλα με απίστευτο πρόσωπο εκπληκτικά μαλλιά και φανταστική φωνή που παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο. Πάντως αν την κοιτάξεις καλά, δεν θα λέγαμε πως έχει αλλάξει και πολύ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ