Τα… παράξενα του κορωνοϊού – Πόσο εύκολα προσαρμόζεται ο κόσμος

Τα… παράξενα του κορωνοϊού – Πόσο εύκολα προσαρμόζεται ο κόσμος

Ριζικές αλλαγές στον τρόπο ζωής επιβάλλει ο νέος κοροναϊός. Άλλοι προσαρμόζονται εύκολα και άλλοι δυσκολότερα

Ριζικές αλλαγές στον τρόπο ζωής επιβάλλει ο νέος κοροναϊός. Άλλοι προσαρμόζονται εύκολα και άλλοι δυσκολότερα. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν πολλοί ευρηματικοί τρόποι στη νέα πραγματικότητα.

O Άντονι Χερνάντες βάζει τα γυαλιά σε πολλούς απείθαρχους νέους των δυτικών χωρών.

Το 8χρονο αγόρι από το Εκουαδόρ καλύπτει το πρόσωπο του πάντα όταν φεύγει από το σπίτι αλλά το ίδιο επιβάλλει και στο σκυλί του που υπακούει άμεσα.

Στη Χιλή, ένας άλλος σκύλος εκπαιδεύεται για να εντοπίζει τον κοροναϊό. Όπως υποστηρίζει ο εκπαιδευτής σκύλων, ο ιός μπορεί να εντοπιστεί από την ευαίσθητη μύτη των σκύλων στον ιδρώτα θετικών στον κοροναϊό.

Ένας παιδικός σταθμός στην Ινδονησία δεν σταμάτησε καθόλου τη λειτουργία του από την αρχή της κρίσης του κοροναϊού. Και αυτό γιατί τα παιδιά παίζουν και μαθαίνουν προστατευμένα σε ειδικά διαφανή κουτιά ενώ φορούν ασπίδες και μάσκες.

Στη Γαλλία, το μουσικό συγκρότημα Piano du Lac μετά τις ακυρώσεις των συναυλιών σκέφτηκε έναν πολύ ευρηματικό τρόπο για να φέρει πάλι κοντά του τους θαυμαστές του.

Μια πλωτή συναυλία σε μία ειδυλλιακή λίμνη στη βόρεια Γαλλία.

Η πρωτότυπη ιδέα προσέλκυσε πολλούς πιστούς της κλασσικής μουσικής που απόλαυσαν μία μοναδική συναυλία μέσα στη φύση με απόλυτη ασφάλεια.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ