Λυραράκη : Η χορεύτρια του Ρουβά στο Shake It ποζάρει με μαγιό κι έγινε αυτό

Λυραράκη : Η χορεύτρια του Ρουβά στο Shake It ποζάρει με μαγιό κι έγινε αυτό

Δες εδώ ένα κορμί

Το 2004 η αντιπροσωπεία της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision αποφασίζει με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς καμία δυσκολία να στείλει στον μουσικό διαγωνισμό να μας εκπροσωπήσει ο Σάκης Ρουβάς. Ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες τότε του ελληνικού καλλιτεχνικού μουσικού στερεώματος, και σίγουρη επιλογή για τη νίκη. Και η αλήθεια είναι πως τα πήγαμε άψογα, αλλά η Ruslana ήταν αυτή που επικράτησε στο τέλος.

Κατακτήσαμε την τιμιότατη και δεύτερη καλύτερη θέση μέχρι τότε στη Eurovision, αφού ο Σάκης και τα κορίτσια του μας πήγαν μέχρι την τρίτη θέση για δεύτερη φορά μετά την πρώτη επιτυχία των Antique το 2001. Τα συστατικά της σχεδόν απόλυτης επιτυχίας ήταν φυσικά ο Σάκης Ρουβάς (τι άλλο να ζητήσεις;) τα φωνητικά της Βικτώρια Χαλκίτη, η χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού και φυσικά οι super sexy χορεύτριες που πλαισίωναν τον Σάκη, Μαρία Λυραράκη και Irina Mansurova.

Ήμασταν εδώ τον Νοέμβριο του 2019 όταν σε ρωτήσαμε αν θυμάσαι τις χορεύτριες και αν τις έχεις δει στο σήμερα. Η Μαρία Λυραράκη, αφού μόνο εκείνη βρήκαμε στα social media σήμερα είναι μία όμορφη και πετυχημένη δασκάλα χορού και τη βλέπουμε και μέσα από το Instagram της. Παραμένει μία κορμάρα και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision (2004) το 2006 εργάστηκε ως βοηθός του χορογράφου Φωκά Ευαγγελινού για τον τελικό διαγωνισμό της Eurovision στην Ελλάδα. Το 2007 επιμελήθηκε τις χορογραφίες για το τραγούδι «Γεια σου Μαρία» του Σαρμπέλ στον διαγωνισμό της Eurovision, ενώ το 2008 επιμελήθηκε και τη χορογραφία για τη συμμετοχή της Καλομοίρας στον μουσικό διαγωνισμό.

Ας αφήσουμε όμως για λίγο την επαγγελματική της πορεία η οποία ήταν αν μη τι άλλο επιτυχημένη και ας επικεντρωθούμε στο κορμί της. Η Μαρία ανέβασε πριν κάποιες μέρες μια φωτογραφία στο Facebook της, στην οποία πόζαρε με ολόσωμο μαγιό, και πάθαμε πλάκα με το κορμί και τις αναλογίες της.

Δες τη φωτογραφία στη gallery και θα καταλάβεις.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ