Δώνης : «Να κάνουμε ακόμη ένα βήμα μπροστά με τη Μακάμπι»

Δώνης : «Να κάνουμε ακόμη ένα βήμα μπροστά με τη Μακάμπι»

Ο Γιώργος Δώνης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Δώνη για την τεχνική της ηγεσία το πρωί της Τετάρτης (12/8). Ο Έλληνας τεχνικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των Ισραηλινών τονίζοντας ότι έχει υψηλούς στόχους τη σεζόν που θα ακολουθήσει.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μιτς Γκόλντχαρ που μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ σε έναν μεγάλο σύλλογο με τόσο πλούσια ιστορία.

Στόχος μου είναι από την πρώτη στιγμή να δουλέψω πολύ σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Μίλησα με τον Μιτς Γκόλντχαρ, αλλά και τον Τζακ Αγγελίδη (γενικός διευθυντής της ομάδας). Εξεπλάγην απ’ όσα άκουσα για το όραμα τους για την Μακάμπι. Είχα ένα πολύ καλό προαίσθημα.

Ξεκινήσαμε διαπραγματεύσεις και όλα πήγαν καλά. Δουλεύω σκληρά γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο. Απέκτησα μεγάλη εμπειρία ως ποδοσφαιριστής στο υψηλότερο επίπεδο του αγγλικού ποδοσφαίρου, στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και την Εθνική ομάδα».

Στη συνέχεια μίλησε για τον στόχο της πρόκρισης στο Champions League λέγοντας: «Ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν όπου θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε τίτλους και να κάνουμε ακόμη ένα βήμα μπροστά. Λόγω του κορονοϊού δεν είναι εφικτό να καθίσω στον πάγκο της ομάδας στο ματς πρωταθλήματος. Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας και ο στόχος της πρόκρισης στο Champions League είναι μεγάλος. Θα πρέπει να δώσουμε τις οδηγίες μας στους παίκτες με έναν τέτοιο τρόπο ώστε να μην τους μπερδέψουμε και να αντιληφθούν τις ιδέες μας».

Για την αξιοποίηση νέων ποδοσφαιριστών είπε: «Εάν ρωτήσετε για το στιλ μου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα σας πουν πως μου αρέσει να δουλεύω με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Τα πάντα εξαρτώνται από το ταλέντο, αλλά για μένα στόχος μου είναι εκπαιδεύω τους ποδοσφαιριστές και να τους μεταδίδω την σωστή νοοτροπία προκειμένου να εξελιχθούν.

Πάντα είμαι χαρούμενος όταν βλέπω νέα παιδιά να παλεύουν για μια θέση στην ομάδα. Αυτός είναι ένας από τους βασικούς μου στόχους ως προπονητής. Έχω μιλήσει ήδη με τον Πάτρικ Φαν Λέβεν (προπονητής των ακαδημιών της Μακάμπι) για το πως θα συνεργαστούμε».

Τελειώνοντας αναφέρθηκε και στις πρώτες μέρες του στο Τελ Αβίβ λέγοντας: «Μου αρέσει που οι άνθρωποι εδώ είναι φιλικοί και άπαντες στη Μακάμπι έχουν εστιάσει στην επιτυχία της ομάδας. Είμαι ανοικτός άνθρωπος και ανυπομονώ να δουλέψω με την ομάδα προκειμένου να φέρουμε επιτυχίες. Οι άνθρωποι είναι φιλόδοξοι και θέλουμε να δώσουμε τα πάντα για τον σύλλογο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ