Βιγιαφάνιες: Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας  

Βιγιαφάνιες: Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας  

Ο Βιγιαφάνιες ζήτησε από κόσμο να είναι κοντά στην ομάδα

Την άποψη πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τον κόσμο στις δύσκολες καταστάσεις που περνάει εξέφρασε ο σκόρερ του αγώνα, Λούκα Βιγιαφάνιες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡFM

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Είναι σημαντική νίκη, ένας θρίαμβος σε ντέρμπι. Μια νίκη μπροστά στους φιλάθλους μας που είναι κοντά μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Τους χρειαζόμαστε ως ομάδα, τους θέλουμε δίπλα μας σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις».

Για τους στόχους που έχει ο Παναθηναϊκός των πολλών προβλημάτων: «Αυτό το κοιτάζουμε με την πάροδο του χρόνου. Σε κάθε παιχνίδι αισθανόμαστε όλο και καλύτερα. Οι φίλαθλοι μας πλαισιώνουν και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε λόγω του τραυματισμού και το τέρμα που πέτυχε: «Πολύ σημαντικό γκολ, αλλά πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο. Έμεινα πολύ σημαντικό διάστημα χωρίς παιχνίδι. Χρειάστηκα δύο με τρία παιχνίδια για να ανακτήσω τον ρυθμό μου. Τώρα όμως είμαι εντάξει».

Για το τι μήνυμα θέλει να στείλει στον κόσμο: «Πάμε όλοι μαζί. Τους χρειαζόμαστε όταν είμαι στον αγωνιστικό. Αισθανόμαστε πολύ καλά με τους φιλάθλους δίπλα μας. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ