«Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να έχει τέτοια εικόνα»

«Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να έχει τέτοια εικόνα»

Είκοσι οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν στου Ρέντη και μίλησαν με τους παίκτες σε ήρεμο τόνο, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια τους για την εμφάνιση στο ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα απ’ τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με τους πρωταθλητές να μένουν μακριά απ’ τον καλό τους εαυτό. Θα πρέπει να σημειωθεί πως μετά το τέλος του αγώνα περίπου είκοσι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» πήγαν στου Ρέντη και περίμεναν την αποστολή της ομάδας του λιμανιού.

Οι Πειραιώτες έφτασαν στο προπονητικό τους κέντρο λίγο πριν από τις έντεκα και μισή και οι οπαδοί μίλησαν με τους παίκτες για την κακή εμφάνιση και την ήττα.

Ήταν μια συζήτηση σε ήρεμους τόνους, με τους φιλάθλους των πρωταθλητών να εκφράζουν τα παράπονα τους για την απόδοση των «ερυθρόλευκων» απέναντι στον Παναθηναϊκό.

«Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να έχει τέτοια εικόνα» ήταν το μήνυμα των οπαδών στους παίκτες και τον Λεμονή, με τους φίλους των Πειραιωτών να ζητούν άμεση βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας του Ολυμπιακού.

Οι ποδοσφαιριστές παραδέχθηκαν απ’ την πλευρά τους πως η απόδοση τους δεν ήταν αυτή που έπρεπε και υποσχέθηκαν πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ