Ανδρούτσος: «Είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το ξεχάσουμε»

Ανδρούτσος: «Είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το ξεχάσουμε»

Ο Θανάσης Ανδρούτσος τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του έχει μεγαλύτερη ποιότητα και μπορεί να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό (1-0) στη Λεωφόρο, σε δηλώσεις του στη NOVA, μίλησε για το ματς αλλά και τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Όπως δείξαμε στα τελευταία λεπτά όμως, προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε το ματς και δεν πέσαμε ψυχολογικά. Είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το ξεχάσουμε. Να δούμε τα υπόλοιπα ματς για να βρεθούμε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα μου και αν είμαστε σαν μια «γροθιά» θα βρεθούμε σίγουρα στην κορυφή. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και όλα πρέπει να τα κοιτάς με τον ίδιο τρόπο, είτε είναι με τον Παναθηναϊκό είτε με κάποια άλλη ομάδα. Με αυτή τη νοοτροπία θα βρεθούμε στην κορυφή».

Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με την Μπαρτσελόνα στο Καραϊσκάκη: «Είναι όμορφο να παίζεις τέτοια παιχνίδια με τον κόσμο δίπλα σου. Από αύριο κοιτάζουμε αυτό ματς και θα πάμε εκεί συγκεντρωμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ